Партнер рубрики Події

Тернополяни питають за туалетним папером із зображенням Путіна

Тернополяни питають за туалетним папером із зображенням Путіна
Тернополяни останнім часом все частіше заходять у сувенірні крамниці щоб придбати щось на патріотичну тематику у подарунок чи просто для себе. Як розповідають продавці, особливо багато покупців буває напередодні Дня Прапора, Дня Незалежності та Дня Міста.

Вибір сувенірів із українською символікою та символікою нашого міста у крамницях Тернополя дуже великий. Продавці пропонують магніти на холодильник та брелки, футболки, різноманітні аксесуари, книги, посуд та ще безліч різних сувенірів.

Previous Next

- Останнім часом попит на такі патріотичні сувеніри дуже великий,- говорить продавець сувенірів на Центральному ринку Тетяна Зварич. - Питають за всім чим тільки можна. За магнітами, футболками, чашками. Майже щодня купують українські прапори. Дуже часто питають за туалетним папером із зображенням Путіна. На жаль, у нас його немає.

Відео дня

І справді знайти такий папір у Тернополі складно. Тернополяни зазвичай купують його у Львові, або ж замовляють в інтернет-магазинах.

- Скільки обходила крамниць, ніде немає, - каже Оксана Ткачук. - Знаю точно, що у Львові можна придбати. Там його ціна 15 гривень. Є з портретом Путіна, Януковича, з різними символічними надписами.

Серед тих сувенірів, що є у Тернополі, найбільше зараз купують футболки, кепки та рюкзаки із гербом України. Ціна таких сувенірних товарів від 55 до 240 грн. В одній із крамниць у Центрі міста можна придбати кухонні дощечки із зображенням Тернополя чи українською символікою. Такі дощечки власноруч розмальовує тернополянка Світлана Була. Їх ціна від 40 грн.

Ще тернополяни можуть придбати патріотичні прикраси із золота та срібла. У ювелірних крамницях пропонують підвіски, запонки, брошки та сережки у вигляді гербу України. Ціна таких “сувенірів” від 100 гривень за срібло, та від 270 гривень за золото. По місту можна знайти чимало патріотичних дрібничок. Наприклад, за 3 грн можна придбати надувні шарики із зображенням прапора та герба України. Або символічні наклейки по гривні.

- Люди питають за оригінальними сувенірами, - говорить продавець сувенірної крамниці пані Тетяна. - Нещодавно приходили дівчата питались за футболками та прапорами України на яких було б зображення Тернополя. Дівчата хотіли придбати такі речі до Дня міста. А так, то з сувенірів пов'язаних із Тернополем є досить багато.

Тернополяни, які не можуть знайти потрібну їм річ, самостійно роблять сувеніри. Олена Шевчук придбала звичайну футболку і намалювала на ній частину Тернополя та герб міста. Такий сувенір дівчина зробила собі до Дня міста. Альтернативою для тих, хто не вміє малювати, може стати нанесення зображень на футболки, яке роблять у багатьох магазинах нашого міста.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • 121

    Туалетний папір з Путіном і Януковичем є в магазині ІКЕА в центрі, нижче Гранду коло Фантазії.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up