Тернополяни залишалися на Майдані навіть на Великодні свята

Тернополяни залишалися на Майдані навіть на Великодні свята
Ще декілька десятків тернополян залишаються на Майдані у Києві. Це люди, яким небайдужа доля країни. Повертатися додому вони наразі не збираються.

З цими активістами спілкується тернопільський священик Іван Гуня. Він каже, що напередодні Великодня на Майдані залишалося приблизно 60 тернополян. Проте дехто поїхав на свята додому, тому скільки їх там зараз він не знає.

- Вони залишаються на Майдані до президентських виборів, - каже священик. – Живуть хто де. Зокрема, в наметах, які ще залишаються на Майдані.

Отець додає, що невдовзі збирається відвідати активістів. Він не раз намагався переконати їх їхати додому, але чоловіки стоять на своєму.

Відео дня
> Нагадаємо, наприкінці березня тому депутат міськради та активіст Майдану Олег Вітвіцький розповідав, що на той час на Майдані залишалося 45 тернополян. На прохання вилізти із камуфляжу та повернутися додому вони не реагували. Не слухали ні представників влади, ні Самооборони. Також переконувати активістів їздило до Києва і наше духовенство.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Ганна, спасибо Вам и дякую, за то что Вас не сломали , за Ваше мнение и за то что пытаетесь и докричаться, и достучаться, я уже потеряла надежду и веру , правда никому не нужна , демократии нет, свободы слова нет, жесточайшая цензура, статьи удаляются в течении получаса, комментарии удаляются, это всё , это конец, только к Богу молитвы о бедном народе Украины
  • Anonymous

    так 1х же уже зв1дти вигнали? що знову вони там? чого там сид1ти? все одно буде так, як скажуть США. 1 не тринд1ть лишнього. все це брехня. 1 ви так1 ж брехлив1. Вам не жаль ваших земляк1в - простих людей. вони ж вам в1рять 1 думають що справд1 так 1 е. А ви брешете на кожному слов1 1 несете таку н1сен1тницю, особливо про В1тчизняну в1йну. 1 гр1ха не бо1теся судити мертвих 1 живих, котр1 варилися в котл1 в1йни, будучи зовс1м юними, доживаючи може останн1 дн1. Ви не даете нав1ть 1м в1дсвяткувати день Перемоги. Зате старого козла-бандер1вця з Криму тут облизуете. Побачите, наступить день - 1 ви таку розплату вс1 нацисти 1 нав1ть ваш1 д1ти одержите, що вам мало не буде. Зам1сть того, щоб закликати до миру - ви весь час т1льки пропогандуете ненависть м1ж людьми. Коли ви вже заткнетеся.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up