Партнер рубрики Події

У тернопільському "Міськгазі" три черги. "20 хвилин" з'ясувала чому

У тернопільському "Міськгазі" три черги. "20 хвилин" з'ясувала чому

Протягом останніх декілька днів все більше тернополян скаржаться на те, що у "Міськгазі" їх відправляють у три черги. Люди кажуть, що не розуміють для чого це.

- Мій батько вранці три години простояв у черзі, щоб подати показники, - скаржиться Андрій Газилишин. - У "Міськгазі" люди не те, що сваряться, там матюкаються. І не лише чоловіки, а й жінки.

Previous Next

За декілька годин до цього звернення у редакцію на цю ж проблему скаржився ще один тернополянин. Щоб до кінця з'ясувати в чому ж таки проблема журналіст "20 хвилин" разом з Андрієм Газилишином звернулись до начальника відділу розрахунків ДП "Газпостач" ПАТ "Тернопільміськгаз" Людмили Полотнянко.

Відео дня

- Відповідно до кодексу розподільних мереж від 1 квітня ПАТ "Тернопільміськгаз" з 1 по 5 травня приймає показники лічильників і передає їх ДП "Газпостач", - пояснює Людмила Полотнянко. - "Газпостач" робить перерахунки згідно тих показників та згідно діючих тарифів. Тобто два підприємства розподілили. Відповідно одна черга до "Міськгазу", а інша до "Газпостачу". Ну, а третя - це каса.

Тепер ПАТ "Тернопільміськгаз" це газорозподільне підприємство, а "Газпостач" - продає газ, як пояснила пані Людмила.

- І перед цим ми присилали мешканцям заяви приєднання у яких були пояснення отаких змін, - додає начальник. - Так, колись і подати показник, і отримати розрахунок можна було в одній касі, але зараз зробили так. Це не від нас залежить. Це не лише у Тернополі так, це по усій Україні.

Також журналіст "20 хвилин" перевірила на скільки складно додзвонитись на номери для подачі показників. З шести телефонних номерів гудки пішли лише у одного. Але трубку там теж не взяли. На інших номерах постійно було занято.

Експеримент дивіться на відео.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Слава Україні!..

    Анонім reply Анонім

    Повний  3.14здець з їх розрахунками.Як хочуть -так і рахують.На сайті Тернопільміськгазу пільгові 200 кубів є до 1травня.Приходиш платити-все по 7.20....
  • Сікорська Ксюшка

    Мене цікавить інше питання... Ми подали показники...а на рахунок оплати сказали,що кількість кубів поділять на 2. До 15 числа - одна ціна,тобто по 3,60грн. Після 15 числа - вже по 7грн... В мене питання чи це законно? Тарифи на газ підняли з 1 травня...

    Анонім reply Сікорська Ксюшка

    по 3.60 було до 1 квітня, з 1 квітня по 7.20. З 1 травня по 6.90...

    Бардак...

    Сікорська Ксюшка reply Анонім

    Ні. Мені сказали в тернопільгазі, що 3.60 було до 15 квітня,а далі по 7.20
  • Анонім

    Таке враження, що газовики ніяк з середньовіччя не виберуться. А про комп*ютери та електронні бази вони, дебіли не чули? Для чого одне і те ж саме у двох чергах подавати. Чи від того, цифри показника міняються?! Ідіоти!

    Та просто поставте кілька терміналів, нехай люди самі вводять, якщо вони до Інтернету доступу не мають, або ним користуватись не вміють. Людина прийшла, ввела покази І ВСЕ!!! Ці значення хоч на тисячу організацій розсилайте, якщо кожному треба свої циферки збирати. А ті самі термінали електронних платежів можна хоч на кожному куті по всьому місту понаставляти, або хоч по відділенях банків, або до їх систем підключитись. Але ж ні, дебіл є дебіл, йому хоч кола на голові теши. І звідки вони такі беруться?

    marijka reply Анонім

    По місту на кожному кроці є термінали приватбанку, в яких і можна подати показники.

    Анонім reply marijka

    Чи може людина літнього віку користуватися терміналом приватбанку досконало? Думаю, що ні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up