Партнер рубрики Події

У Тернополі страйкують маршрутки

У Тернополі страйкують маршрутки
З десяток маршруток із плакатами вистроїлися на Руській вранці 4 грудня. Це - вже друга попереджувальна акція перевізників. Вони хочуть піднімати тариф на проїзд.

П'ять автобусів стояли неподалік БП “Роксолана”, ще вісім — біля перехрестя вулиць Руської та Замкової. На кожній маршрутці - плакат із закликами до влади та громади міста. Водіїв не було в жодній.

- Та нехай хоч усе узбіччя маршрутками закладуть — я не дам за проїзд три гривні, - каже тернополянка Галина Бабій. - Про які 40 поїздок на місяць вони говорять? У мене шестиденний робочий тиждень. Та й крім того, іноді доводиться їздити до доньки в гості з пересадками. Я лише на маршрутки маю працювати?

Previous Next
Previous Next

Previous Next

Тернополяни кажуть, що розуміють, що подорожчало пальне. Але ж зарплати ні в кого не зросли, а навіть навпаки.

Відео дня

- Мене от перевели на півставки, - розповідає тернополянка Тетяна. - Тобто, зарплата зменшилася вдвічі, але на проїзд я витрачаю стільки ж грошей. Хтось дуже переймається моєю бідою? Окрім того, вони про ту ціну в три гривні говорять вже котрий рік, тому здається, що просто нарешті знайшли реальну причину брати з людей стільки, скільки хочуть.

Читайте також: Перевізники страйкують, щоб підняти тариф до 3 грн

Не погоджуються жителі міста і "простою арифметикою" маршрутчиків.

- Що це за числа? Звідки вони взялися? - цікавиться студент Іван Громів. - Якби водії дійсно мали причину підняти ціну, то вони би дали спеціалістам розрахувати точну вартість. А то саме місто можна вздовж і впоперек перейти пішки за дві години. А ціни за проїзд у маршрутці прирівняли до львівських.

Нагадаємо, востаннє підвищення ціни на проїзд маршрутчики вимагали в травні цього року.

А ви сьогодні вранці нормально доїхали до свого місця роботи чи навчання? Маршруток на лініях було достатньо?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (32)
  • Росіцький Володимир

    Хрен вам а не підняття!Перевізники вже чисто знахабніли,а зарплати не зростають !Вони вже обіцяли,що як проїзд буде 2,50,то буде краща якість перевезень,маршрутки чистіші,водії ввічливіші....! Тепер проїзд 2,50,де це покращення?а попросту немає і небуде навіть коли і подорожчає!!!!Але надіюсь на нормальну позицію міської влади яка недопустить подорожчання!!!!
  • Росіцький Володимир

    Хрен вам а не підняття!Що він за розрахунковий тариф 3,8!Перевізники вже чисто знахабніли,а зарплати не зростають !Вони вже обіцяли,що як проїзд буде 2,50,то буде краща якість перевезень,маршрутки чистіші,водії ввічливіші....! Тепер проїзд 2,50,де це покращення?а попросту немає і небуде навіть коли і подорожчає!!!!Але надіюсь на нормальну позицію міської влади яка недопустить подорожчання!!!!
  • Дубівка Ігор

    Ви всі говорите про недоцільність підняття тарифу до 3 грн.....що зарплати лишились ті самі і т.п. і т.д.....А ви прорвховували на скільки піднялось паливо, запчастини на ремонт, колеса???? Чому власники маршруток які вложили в них кошти повинні працювати в 0 або мінус....Не будете мати 3 грн за проізд переходьте на інший транспорт.....

    Оксана Ольховецька reply Дубівка Ігор

    Якщо так багато тратять на ремонт тоді чому маршрутки в такому жахливому стані. Щось тут не сходиться, чи не так?

    Росіцький Володимир reply Дубівка Ігор

    от і перейдуть,а за що платити за ці диряві маршрутки,які скриплять коли пригальмовують!Добре що коли в інших містах проїзд коштував 2 грн. а в нас вже давно 2,5 грн.,то вони також виходили на 0????Фейкова інформація із сторони перевізників!!!!
  • Дубівка Ігор

    Ви всі говорите про недоцільність підняття тарифу до 3 грн.....що зарплати лишились ті самі і т.п. і т.д.....А ви прорвховували на скільки піднялось паливо, запчастини на ремонт, колеса???? Чому власники маршруток які вложили в них кошти повинні працювати в 0 або мінус....Не будете мати 3 грн за проізд переходьте на інший транспорт.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up