У Тернополі відкрили "відпочинкову зону"


У Тернополі відкрили "відпочинкову зону"
Спортивні ігри, перетягування канатів, пускання жабок на воду та інші конкурси проводили для тернополян сьогодні, 2 серпня, на дальньому пляжі. Перший день проекту "Відпочинкова ZONA" розпочато.

Кілька сотень тернополян окупували пляж. Любителі волейболу змагались між собою у тернірі за "Кубок українських героїв". Учасники придумували командам патріотичні назви, зокрема "Бандерівці". Для дітей організатори проекту теж придумали безліч цікавих конкурсів. В одному з яких дітям потрібно було заспівати гімн України, будь-яку пісню чи розповісти вірш.

Previous Next

- Там одна дівчина, років п'яти, може і молодша, дуже гарно гімн проспівала, - говорить тернополянка Олеся Гончарук. - Коли чуєш як діти співають гімн, аж серце крається. Приємно таке чути. А стосовно "відпочинкової зони", то досить таки непогана ідея.

Відео дня

Крім конкурсів та різних естафет у "відпочинковій зоні" збиратимуть кошти для бійців у зоні АТО. За словами організаторів, ідеєю створення такого проекту, був власне збір коштів та дати можливість тернополянам активно та весело провести час.

- Люди нас не розуміють зараз, коли ми, розважаємось під час війни - говорить співорганізатор Павло Бич. - Але давайте подивимось по нічних клубах. Люди гуляють, веселяться, розважаються. Ми не розважаємось, ми пропонуємо людям активний відпочинок. Тому ми вирішили привернути увагу до дального пляжу.

За словами Павла, саме на дальньому пляжі тернополяни можуть весело, позитивно та активно проводити час із друзями, сім'єю та дітьми.

 - Крім коштів ми ще збираємо тут малюнки для військових, які потім будуть передані на Схід, - додає Павло Бич.

На тернополян ще чекає вечірка під відкритим небом та ще багато конкурсів. "Відпочинкова ZONA" працюватиме щосуботи до 13 вересня. Організатори в подальшому планують розважати тернополян ще й кожної неділі. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up