Партнер рубрики Події

У тернополян через вимикання світла горять телевізори і пралки

У тернополян через вимикання світла горять телевізори і пралки
Одні тернополяни скаржаться на відключення світла у місті та районах не за графіком, інші розуміють, що це вимушено. А ті, у кого світло поки не відключають - надіються, що так буде і надалі.

Кореспондент 20minut.ua запитала у тернополян про те, що вони роблять упродовж двох годин без світла і як це впливає на їхні плани. Коментувати ситуацію на камеру люди відмовлялись, проте розповіли, що найбільшим мінусом є те, що світло відключають не за графіком. 

Я живу на "Алясці" і там світло вимикають двічі на день, - розповідає тернополянка Ірина Ткачук. - Буквально вчора купала дитину і вимкнули світло - гарячої води не стало. Бо в нас індивідуальне опалення. Це взагалі дурдом з тим світлом. Ввечері якраз приходиш з роботи, а вдома ані вечерю приготувати, ні поприбирати, нічого не працює... 

Жителі міста скаржаться, що в них горить техніка. Одна із опитуваних розповіла, що за два дні у неї згорів телевізор. У іншої жінки згоріла пральна машинка. Жителі селищ кажуть, що якщо у місті ще дві години без світла витримати можна, то так як в селах виключають світло на три-чотири години - то це взагалі катастрофа. Так чи інакше, але незручності через відсутність світла відчувають усі. Проте у цей час люди займаються різними справами. Хтось читає при свічках, хтось йде гуляти. Більшість якраз в цей період - на роботі. 

Відео дня

- А ми з жінкою краще пізнаємо одне одного, - усміхається тернополянин Олег. - Це теж непоганий варіант. Наші сусіди на цих дві години йдуть гуляти. До речі, там пара вже пенсіонерів. Знайомі сплять, ще хтось займається якимись своїми справами. Кожен вибирає те, що йому до душі.

Мешканці тих вулиць, на яких світло ще не виключають, надіються, що їх це таки омине. Тернополяни розуміють, що - це вимушені заходи, але водночас просять, щоб світло виключали хоча б за сталим графіком, щоб люди могли спланувати свою роботу. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Га... не проводять ніяких розяснень як правильно економити. скоти, організуйте виступ спеців з галузі енергозбереження, а не показуйте Зайця де.... ла, який займається популізмом. Зніміть повністю ПДВ і мито на діодні лампочки, сонячні колектори, утеплювальні матеріали, генератори і т.п. А слабо, бо народ треба обібрати до нитки. Єлектоенергію успішно експортують олігархи за кордон, а населенню відключають !!! Потрібно організовувати мітинги біля обленерго та мерії. щоб життя малиною їм не було! відловлювати і каструвати
  • Анонім

    В комментах одни защитники хунты. Видимо, еще не сталкивались с беспределом. Родители, конечно же, -  жопомойки где-то в Италии.

    Анонім reply Анонім

    ви дальше пишите з під тишка якогохрена сюда приехали

    вали  откуда приперлась
  • Маховик правди

    Техніка горить бо люди не думають про захист . Платять тисячі гривень за техніку ,а вже на стабілізатори напевно не вистачає грошей ,або думають ,що то дорого .
  • Решнюк Анатолій

    Світло не потрібно відключати ні в якому разі. Хай виключають в містах мільйонниках, а в Тернополі це нічого для економії не дасть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up