Партнер рубрики Події

В "Облавтодорі" спробували влаштувати погром. Однак не вийшло

В "Облавтодорі" спробували влаштувати погром. Однак не вийшло
Близько десяти хлопців пробували вдертися у приміщення «Облавтодору», де саме відбувалися збори колективу, 31 березня.

Пробували залізти через вікна, билися з робітниками підприємства та «кропили» людей з газових балончиків. В цей час відбувалися збори колективу. Як запевняють люди, на підприємстві не платять зарплати ще від нового року. Тепер у них вирішили поміняти начальника, але нове призначення людям не сподобалося. Тож вони зібралися аби висунути свого кандидата на посаду начальника.
Збори колективу відбувалися на п’ятому поверсі. При вході стояли кілька працывників.

  • До центрального входу підійшли з десяток якихось підозрілих хлопців, - каже учасник подій Ігор (прізвища чоловік просить не вказувати) – Ми не знали, хто це такі, тому спиталися чого їм треба і куди вони йдуть. Вони грубо відповіли, що це -не наша справа, і що їм треба туди. Ми не впустили їх. І тоді почалося. Спочатку вони взялися прориватися силою. Потім полізли через вікна, через чорний хід та через балкон. Всередині одному з наших забризкали обличчя газовим балончиком…

{photo_gallery id=4089|}

Люди все ж не впустили агресивних хлопців всередину. Більше того, одного затримали.

Відео дня
l>
  • Ми відразу викликали міліцію, - розповідає Ігор. – Але поки вони прибули, ці хлопці повернулися і почали погрожувати, якщо не віддамо їхнього друга, то вони все тут рознесуть. Але ми, звичайно їх не послухали, в нас чоловіків вистачить щоб захиститися.
  • Врешті приїхала міліція і затриманого хлопця передали їм. Як пояснив співробітник відділу громадської безпеки міліції, який перебував на місці події, хлопця затримали та встановлять його особу. Також правоохоронці опитають учасників подій та складуть відповідний протокол.

    Робітники «Облавтодору» підозрюють, що заслати хлопців міг колишній начальник підприємства аби вони спровокували бійку під час зборів.

    Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі (9)
    • Anonymous

      зміни потрібно починати робити безпосередньо на місцях люди. які в цьому живуть, і які в цьому розуміються, а не керівнитство в києві, якому глибоко наплювати, що твориться в регіонах .
    • Anonymous

      це звичайно неприпустимо, що твориться.Тому, пропоную обирати керівника служби автомобільних доріг в Тернопол.обл. за подання трудового колективуСлужби і ДП. Прошу звернути на цю пропозицію увагу голову обєднаного профкому, якщо він ще працює, а не рахується на посаді
    • Anonymous

      це жах...невже реально треба спалити палаци всім? оці хлопці-вони реально не розуміють що роблять чи їм пофіг?
    • Anonymous

      ганьба таким людям
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Тернополя за сьогодні
    22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
    keyboard_arrow_up