Допоможіть врятувати життя мамі новонародженого хлопчика

Допоможіть врятувати життя мамі новонародженого хлопчика
Допомога на лікування потрібна 34-річній Наталії Лапуньці (Козачинській). Жінка в критичному стані лежить в реанімації. У неї виникли ускладнення після пологів – обірвався тромб.

- Зараз Наталя лежить в комі, - каже її чоловік Ярослав Лапунька. – Є певні покращення, тому ми віримо, що все з нею буде добре. Лікарі кажуть, що надія тільки на Господа Бога. Тому прошу вас всіх - помоліться за мою Наталочку!

Новонародженого синочка Наталії та Ярослава вже забрали з пологового будинку. Хлопчик почувається добре, у нього хороший апетит. За ним доглядає бабуся, розповів Ярослав Лапунька. Чоловік дуже просить усіх небайдужих допомогти фінансово на лікування його дружини. Адже кошти сім'ї, друзів та співробітників практично вичерпані.

Довідка 
Кошти на лікування жінки можна перерахувати на картку ПриватБанку 4731217111199475 Лапунька Наталія Миколаївна
Контакти: 067-915-70-82 – Ярослав Лапунька 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Чому картка не працюэ,хатыла перерахувати кошти!?

    Юхновська Галина reply Анонім

    Читайте коменти вище, її вже серед живих нема.
  • Українка Віра

    обьявление было написано еще в 2015г. Хотелось узнать судьбу Наталии? как ?

    Пелехата Ліля reply Українка Віра

    на превеликий жаль Наталя померла в лікарні

    Українка Віра reply Пелехата Ліля

    Мои соболезнования! у меня тоже тромб оторвался прошел через сердце и в легкие попал. месяц в реанимации была. Год на больничном. Последствия - не дали группу инвалидности. Поставили в живот имплантант кава-фильтр. Теперь месяц жизни стоит 1800грн. на мед. препараты пожизненно. Но мне Господь дал второй шанс на жизнь.  Я теперь когда слышу что у кого то оторвался тромб - очень переживаю т.к. сама через это все прошла. Пусть Господь даст родным Натальи силы пережить все горе. Соболезную всем сердцем.
  • Yulya Fistashka

    хотіла перерахувати, а картка не активна

    Пелехата Ліля reply Yulya Fistashka

    На превеликий жаль Наталя померла в лікарні
  • ПРАВДА

    ВСЕ в БОЖИХ РУКАХ! Підтримайте рідних в молитві за її одужання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up