Допоможіть зібрати шкільне приладдя для учнів Луганщини!

Допоможіть зібрати шкільне приладдя для учнів Луганщини!
Художню літературу зі шкільної програми, підручники, зошити та канцелярське приладдя збирають тернопільські волонтери для учнів, які навчаються на звільнених територіях Луганщини.

- До нас звернувся із проханням волонтер “Народного тилу”, а нині – очільник Луганської області - Георгій Тука з проханням допомогти зібрати до початку навчального року школярів Луганщини, - розповідає волонтер “Самооборони Майдану Тернопільщини” Лілія Мусіхіна. - Тож дуже просимо тернополян підтримати ініціативу і допомогти – хто чим зможе.

Волонтери збирають і дрібну канцелярку: ручки, олівці та набори для креслення, – і більш габаритні речі, як то дошки та парти. Також просять приносити зошити та альбоми для малювання.

 - Загалом, збираємо все, що може згодитися учням 1-11 класів, - продовжує пані Мусіхіна. - Відправити плануємо орієнтовно 25 серпня, тож до того часу речі можна приносити в штаб “Самооборони”.

Відео дня

Довідка:

Шкільне приладдя можна приносити за адресою: вул. Грушевського, 1 (біля школи №3). Детальніше за тел.: 098-596-26-80 - Лілія.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • ghf

    може краще нашим осиротілим дітям допомагати книжками, зошитами та портфеликами? скільки їх вже в області є...
  • Анонім

    я згідна з нищенаписаними коментарями.НІКОЛИ я не допомагатиму жителям сходу.ніколи.про наших дітей ніхто не думає.хай і про них думають їхні батьки,які кричали"Росія",докричалися.тепер хай путін про них думає
  • просто так

    Вони здавали наших хлопців, катували  на пару з чеченцями, а ми їм портфелики з зошитами.А може подумаємо про наших  дітей, які ніколи не побачать своїх батьків?
  • Anonymous

    Закидайте мене помідорами, але допомагати східнякам я вже не маю жодного бажання....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up