Піди на побачення - підтримай пластунів-військових

Піди на побачення - підтримай пластунів-військових
Тернополян запрошують взяти участь у 4 благодійному аукціоні побачень на підтримку пластунів-військових, які перебувають на Сході. Участь у аукціоні можуть взяти усі бажаючі віком від 14 років. Аукціон триватиме до 23:59 14 січня.

- Аукціон на якому кожен охочий може придбати зустріч зустріч з цікавою людиною, яка тобі сподобалася, - каже організатор аукціону Тарас Щепаняк. - Це може бути як проста бесіда за чашечкою кави, так і спільна мандрівка в гори чи інше місто. Все залежить від фантазії людей. 

За словами організаторів, взяти участь у аукціонні можна двома способами. Запропонувати себе як "лот", надавши фотографію і коротеньку інформацію про себе. Це може зробити кожен охочий, кому виповнилося 14 і більше років. На сторінці аукціону у соцмережі Facebook є 4 альбоми в яких поміщені фотографії з "лотами" - два для хлопців (старші 14 років та 18 років) і такі ж для дівчат.

- Ще можна приюдати зустрічі із запропонованими лотами, - каже Тарас. - Для цього потрібно  зробити ставку в гривнях в коментарях під фотографіями. Початкова - 30 гривень.

Відео дня

Ставки піднімаються цілими числами, кратними 10 грн, мінімальний крок - 10 грн. Переможцем стає той, чия ставка після завершення аукціону є найбільшою.

Даний аукціона проводять не лише у Тернополі, а й у Львові, Києві, Вінниці, Кременчуці, Одесі, Івано-Франківську, Ужгороді, Житомирі. 

- Всі виручені кошти будуть перераховані в Фонд підтримки пластунів-військовиків, - каже Тарас Щепаняк. - Даний фонд допомагає нащим побратимам на Сході.

Довідка

Сторінка аукціону у соцмережі Facebook

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up