"Екстреміст" зіграє в Тернополі

"Екстреміст" зіграє в Тернополі
Концерт "Piano екстреміста" Богдана буде в Тернополі в суботу, 8 березня. Початок - о 16 год.

Богдан підтримував Євромайдан ще з листопада 2013-го. Спершу він був волонтером в КМДА, згодом став популярним завдяки своїй грі на "революційному фортепіано" - символі Майдану.

Відтак в народі його вже охрестили Piano Extremist.  

Перший ролик із грою Богдана в Інтернеті вже зібрав понад 600 тисяч переглядів. Там піаніст-екстреміст грає композицію Atlantique Nord Яна Тірсена. А наступне відео, де Богдан грає в Українському домі після штурму, принесло музиканту справжню популярність.

Відео дня
> Відтак із 7 по 12 березня Піаніст Майдану вирушає в тур містами Західної України на підтримку руху Майдану та боротьби України за свободу, незалежність та цілісність, аби надихати людей, нагадуючи, що попереду нас чекають великі справи, розповідають організатори туру.

Гратиме Богдан на центральних площах, вулицях, скверах, біля державних закладів. За словами музиканта, він не хоче виступати в закритих приміщеннях, пояснюючи це тим, що люди мають бути вільними у своєму виборі і бажанні чути музику свободи. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 У Чорткові відбувся випускний 2024 photo_camera 12:00 На Тернопільщині оголосили штормове попередження 11:00 Тернопільська громада втратила захисників Анатолія Дем'яненка, Сергія Матусевича та Ігоря Гнатюка 10:02 Неподалік Тернополя ДТП: пасажирку з авто і загиблого водія діставали рятувальники Від читача 20:39 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 09:30 росія атакувала Україну ракетами та дронами 09:03 Червоний борщ з вишнями в хлібині 08:00 Графік відключення світла в Тернополі та області на 22 червня (ОНОВЛЕНЕ) 22:01 Історії переселенців, які знайшли свій дім у новому гуртожитку в Чорткові 21:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 22—23 червня 20:02 Чому ніхто досі не відповів за смерть двох людей? Рідні звернулись до «20 хвилин» за допомогою 19:03 Навіть відкриті вікна не рятують: яка температура у громадському транспорті Тернополя photo_camera 18:05 У Тернополі вручили державні нагороди сім’ям загиблих правоохоронців 17:59 Збірна України з футболу вирвала перемогу над Словаччиною в другому турі Євро-2024 17:00 В аварії у Тернополі постраждав 16-річний хлопець на велосипеді 16:21 Відеозвіт з будівництва ЖК у Тернополі від Креатор-Буд за червень 2024 (новини компаній) 16:03 Безхатьки, сморід та обдертий фасад: у якому стані мобільні укриття на зупинках Тернополя photo_camera 15:15 Чоловік, який потрапив у ДТП на Кременеччині, помер у лікарні 14:35 Доставка їжі в Тернополі: піца, суші, хоспер меню та інші страви (партнерський проєкт) 14:15 У лікарні швидкої допомоги з'явився новий напрямок надання медичної допомоги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up