Парковки для учасників АТО – безкоштовні

Парковки для учасників АТО – безкоштовні
Тернопільські бійці, які прибули на ротацію та зимові свята проведуть дома, можуть отримати абонементи на безкоштовну паркову на складі №2 Логістичного центру допомоги воякам АТО

Від 19 грудня 2014 р. до кінця січня 2015 р. парковки для учасників АТО будуть безкоштовними.

Такий подарунок землякам-захисникам зробив місцевий оператор паркування Микола Мисенко. Саме він опікується 9-ти паркувальними майданчиками у місті. Виняток – місце для паркування на Привокзальному майдані.

  • Право на безкоштовне паркування матимуть наші земляки – учасники АТО, які протягом зимових свят приїдуть додому на ротацію, - пояснив Микола Мисенко. – Аби не платити щогодини по 4 грн., водій повинен пред’явити паркувальнику абонемент. Отримати його можуть всі вояки на складі №2 Логістичного центру допомоги бійцям АТО.  

До речі, безкоштовно паркуватимуть свої авто у Тернополі і інваліди. І хоча деякі категорії не мають на законодавчому рівні пільг на безкоштовне паркування, Микола Мисенко запровадив власну пільгу-подарунок. Аби запаркуватись безкоштовно, водій-інвалід повинен пред’явити паркувальнику посвідчення.  

Відео дня

Довідка

Адреса складу №2 Логістичного центру допомоги бійцям АТО: м. Тернопіль, вул. Дністрянського, 10 (навпроти СБУ). Тел.: 068-587-45-53.

Коментарі (2)
  • Анонім

    наша міська рада показує приклад всій Україні!!!
  • Voropaj Oxana

    Популізм!!!Вони по суті безкоштовні для всіх хто тямить в законодавстві,бо жодна не відповідає вимогам платної парковки!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up