Тернопільські студенти не планували виборювати в «Розсміши коміка» більше 5 тисяч

Тернопільські студенти не планували виборювати в «Розсміши коміка» більше 5 тисяч
Тернополяни Олег Рижий та Іван Данилович вибороли кошти у розважальному шоу «Розсміши коміка». На цій невеличкій перемозі вони зупинятись не збираються і хочуть спробувати власні сили знову.


 

21-річні хлопці є учасниками команди КВН «Ляпас». Програму  за їхньої участі нещодавно показали у ефірі. Розсмішити коміків Зеленського та Кошового їм вдалось просто ненароком впавши. Причому, після першого виграшу у 5 тис. грн, тернополяни збирались залишити шоу. Тож ведучий переконував їх продовжувати спроби  заробити більше. Що ж спонукало хлопців випробувати силу жартів, розповідає Іван Данилович.
 

- Просто ми вже близько року граємо в КВН, підзбирали трішечки мініатюрок і вирішили показати себе. Ну і, звичайно, подивитись на реакцію коміків. Це, як на мене, дуже важливо.

Відео дня

- Чи не боялись провалу?

- Звичайно боявся, але не налаштовував себе на таке!

- Хто готував, підбирав жарти?    

- Жарти спершу відібрали самі, потім на кастингу відбирав редактор програми. А в Тернополі, перед самим ефіром, допомагали Таня Песик із команди V.I.P і Василь Ткачук з «Оптом Дешевше».  
 

- Чи задоволені ви власним виступом?    

- Якщо чесно, то не дуже. Але все одно приємно потрапити на таке шоу!    

- Як реагувала публіка на ваші жарти?

- Зал був теплим, приємним, серед глядачів у залі ми навіть побачили знайомих КВНщиків! Класно зустрічали жарти, а ще краще плескали.  Від цього аж хотілось виступати далі і далі.

Чому готові були залишити програму відразу після першого виграшу?    

- Просто матеріалу було розраховано на 2-3 хвилини! Ну і з Олегом ми домовились, що далі, ніж на 5 тисяч не йдемо. Тобто показуємо всі мініатюри -  і  додому. А тут таке, на що ми не сподівались - сміх коміків, і ми вже не знали, що робити. Хоча я був готовий йти далі!

Чи плануєте знову спробувати власні сили у цій же програмі?    

- Так, думаємо спробувати ще раз.

Це перший ваш виграш?

- У програмі «Розсміши коміка» - так, перший.

На що потратите зароблені гроші?    

- Вже потратили - хто на що, на власні потреби.
 

А чим займаєтесь повсякдень, де навчаєтесь?    

- Ми з Олегом навчаємось на фізико-математичному факультеті ТНПУ ім. В. Гнатюка на спеціальності «Прикладна математика», закінчуємо 4-й курс. Займаємось - та так халявимо, поки можна:)

- Чи плануєте у подальшому пов'язати життя із КВНами, гумористичними програмами?    

- Особисто я - швидше так, ніж ні! А Олег точно!    

На кому "випробовуєте" власні жарти?    

- На сусідах, на одногрупниках, на друзях. На рідних та на всіх випробовуємо, тому що різні люди по-різному сприймають.    

- Хто для вас найавторитетніший критик?    

- Звичайно, що глядач зі своєю реакцією!    

- Чи є улюблений жарт?    

- Улюблений жарт в мене є: «Дуже страшні дівчата знають, як виглядає кульок БОСС з середини».        

- Чи улюблена команда КВН?    

- Улюблена команда КВН - це «Набла» зі Львова  серед україномовних команд, а  серед російськомовних  - це «Триод и диод» із Смоленська. І зараз мені подобається гра «Одеських мансів».    

    

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up