Дизайнер з ковалями пішли в АТО усією фірмою

Дизайнер з ковалями пішли в АТО усією фірмою
Хлопці пішли в АТО добровольцями разом із побратимами з Майдану
Тернопільський дизайнер восени минулого року пішов в АТО добровольцем. Він служить в одному зі спецбатальйонів міліції. Зараз - на Луганщині. Донедавна чоловік працював у Львові. Разом зі своїми друзями відкрив там фірму з художнього ковальства, розробляв ескізи різноманітних художніх виробів.

- Він з вересня там, пішов на Схід добровольцем разом з тими хлопцями, з якими працював у Львові, - розповідає його мама (ім'я і прізвище редакції відоме). - Навіть не було якихось особливих роздумів. Забили залізом двері - і пішли всі разом. Вони так тримаються з часів Майдану. Пішли за своїм теперішнім командиром батальйону, якого знають ще з Майдану, з яким пройшли всі найгарячіші події в Києві. Коли почався Майдан, вони там були з першого дня, аж доки Янукович не втік з країни. За весь час, певно, раз приїжджав додому відмитися і відігрітися.

Зараз Олег - командир взводу. Бере участь у спецопераціях, чергує на блок-постах.

- Завжди телефонує мені вранці, - каже співрозмовниця. - Каже, аби подзвонити, треба вилізти на дах будинку, бо тільки там «ловить» мережа. Хоча телефонує часто, але багато не розповідає. Коли я щось розпитую, каже лише, що був на роботі, що в нього все добре. Він у мене дуже скромний, але казав, що його нагородили. Дали значок і 1000 гривень.

Відео дня

На початку квітня рідні чекають Олега на ротацію.

- Син ще місяць тому мав приїхати, але не було ким їх замінити, - додає співрозмовниця. – А от недавно телефонував і казав, що скоро приїде на ротацію.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Всім брати приклат з таких людей ,це дійсно патріоти ,бо тут  починають філософію розводити чому я ,а не хтось ,що це не війна а АТО , багато причин шукають сцикуни за маминою юбкою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up