Вірші тернополяни читатимуть у тролейбусі

Вірші тернополяни читатимуть у тролейбусі
Новостворена літературна студія “Дзеркало” уже готує міні-літфестиваль, який пройде прямо у салоні тролейбуса, що курсуватиме містом. Молоді літератори запрошують до спілки всіх, хто цікавиться літературою

Студія “Дзеркало” почала працювати нещодавно у Тернополі. Молоді поети і письменники збираються кожного четверга о 17.00 у арт-клубі “Коза”. До спілки запрошують не лише тих, хто пише, а й тих, хто полюбляє читати чи слухати сучасну українську літературу.
Молоді люди збираються лише два тижні, але вже організовують літературний фестиваль, який пройде... у салоні тролейбуса, що курсуватиме вулицями Тернополя.
- Студію заснували ті поети, які часто брали участь у літературних читаннях у “Козі”, - розповідає керівник студії “Дзеркало” Оксана-Катерина Заграбелюк. - Ми збираємося кожного четверга. Спілкуємося, читаємо свої вірші, чужі вірші. Також обмінюємося думками щодо способів подачі певних образів, різних стилів написання текстів і способів віршування. Обговорювали також доцільність використання певної рими для досягнення найбільшого емоційного ефекту у вірші. Таке спілкування іде нам на користь і допомагає писати краще. Адже серед учасників студії є люди, які мають власні друковані збірки, досвід виступів на багатьох відомих престижних літературних фестивалях. І ось за такими розмовами спланували цей фестиваль “Арт на дроті. Тусівка в громадському транспорті”.
У якості “громадського транспорту” молоді люди винаймуть екскурсійний тролейбус. Стартуватиме поїздка з зупинки на “Дружбі”. А ділі тролейбус 50 хвилин курсуватиме містом.
За 50 хвилин курсування тролейбуса у ньому виступлять 10 авторів із нашої студії, - розповідає Оксана-Катерина. - Тому виступи будуть насиченими та цікавими. Квиток у цей незвичайний тролейбус буде трохи дорожчий, ніж у рейсовий — вхід вартуватиме 5 гривень. Квитки можна придбати у “Козі” або при вході у тролейбус.
До тролейбуса учасники студії запрошують і усіх охочих приєднатися до літстудії “Дзеркало”. Щоб дізнатися, звідки буде відправлятися тролейбус і деталі подорожі, слід телефонувати за номером 0-93-856-36-30.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    слід телефонувати за номером 0-93-856-36-30. Дзвінок платний 6 грн. за 20сек. :)

    Anonymous reply Anonymous

    ні це номер до голови клубу.

    Anonymous reply Anonymous

    а завтра в козі вони будуть?

    Anonymous reply Anonymous

    так. тобто сьогодні.

    Anonymous reply Anonymous

    Отож Заграбелюк не є лідером студії! У студії взагалі немає диктатури! Відношення до Завадського ця студія не має ніякого!

    Anonymous reply Anonymous

    а між-іншим на дороги міста вийшов тропейбус 080 після капремонту
  • Anonymous

    клюб87 ім.Завадськог,клюб Дзеркало ім.Заграбелюк-який слідуючий ім За...

    Anonymous reply Anonymous

    ....клубу імені Заграбелюк не існує-є Літературна студія "Дзеркало",мистецький проект творчої молоді м.Тернополя.

    Anonymous reply Anonymous

    ім. заставного)) а насправді добре шо є. може з того натовпу хоч хтось цікавий вийде - 1-2 штуки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up