Партнер рубрики Події

У тернопільський сексшоп кинули цеглою

У тернопільський сексшоп кинули цеглою
Інформаційний щит та дверний склопакет у сексшопі “Казанова” пошкодили невідомі ввечері 18 листопада.

Це вже другий напад на заклад за цей рік, зазначає менеджер магазину Ксенія Гоминюк. Загальні збитки магазину після двох нападів, за її підрахунками, майже 10 тисяч гривень.
Стався неприємний інцидент за годину до закриття сексшопу. Пані Гоминюк почула звук сильного удару, а потім посипалося скло. Виявилося, хтось кинув цеглину із залишками цементу — вагою декілька кілограм. Вона й проломила пластиковий інформаційний щит, а також пошкодила склопакет під ним.
Це сталося о 18.50. На вулиці вже було темно. Ми ще працювали, - розповідає Ксенія Гоминюк. - Коли почула удар - вибігла, але вже нікого не було. Викликала міліцію. Записали мої свідчення. Обіцяти, що винного знайдуть, звісно, не могли. Півроку тому у нас вже сталося подібне. Тоді напали вночі. Вивіску зламали, вітрину потрощили. Міліція того разу нікого не знайшла, хоча навіть відбитки пальців знімали. Тому чи цього разу знайдуть — не відомо.
Працівники та керівництво магазину не розуміють хто і навіщо так чинить. Щоправда, зізнаються – чули від людей, що того вечора напали не лише на їхній заклад, а й на інші.
То або якась людина з проблемами, або люди, яким сексшопи не подобаються, - продовжує пані Гоминюк. - Але навіщо, я не розумію. Ззовні магазину нічого провокаційного немає. У більшості магазинів білизни - реклама більш відверта. Крім того, і на дверях у нас зазначено, що тут продаються товари інтимного характеру і неповнолітнім вхід заборонений. Ми ж нікого сюди не затягуємо і нічого нікому не нав'язуємо. Значна частина продукції - лікувального характеру і справді допомагає людям. Якщо хтось себе вважає борцем за моральність, чому не почне боротьбу з продажем алкоголю чи тютюну?
У міліції факт нападу на сексшоп підтверджують. Правоохоронці розповідають, що наразі триває перевірка обставин скоєного, пошук очевидців та безпосередніх винуватців.
Важко зараз сказати, хто міг скоїти подібне. Бо ж нажаль подібні дії іноді чинять і підлітки, і нетверезі, - розповів наступного дня після інциденту головний спеціаліст відділу зв'язків із громадськістю обласної міліції Петро Колісник. - А можливо й хтось зумисне завдав шкоду саме цьому магазину. Говорити конкретно - поки рано. Але хочу наголосити підприємцям: якщо щось подібне відбувається - не варто кидатися наздоганяти зловмисників самотужки чи намагатися їх зупинити. Просто за можливості запам'ятайте їхню зовнішність та одразу зателефонуйте на “102”.
Також в обласній міліції порадили власникам магазинів чи офісів обладнати приміщення кнопкою екстреного виклику охорони, аби на випадок проблем оперативно отримати допомогу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (59)
  • Anonymous

    То замутили імпотенти, бо їх жаба давить, що нормальні люди займабються сексрм, а вони не можуть !!!

    Anonymous reply Anonymous

    То певно автор тої во статті жбурнув цеглинов до сексмагазину!!! Же би потім було про шо написати...

    Anonymous reply Anonymous

    Ага куме!!! може бути!!!

    Anonymous reply Anonymous

    то точно панjве!!! новин ніяких то бодай сексмагазин бомбанули.............
  • Anonymous

    справа в тому, що у нашому місці живе переважна більшість вихідіців з села.тобто-селюхи. а що від худоми можна чекати? худоба, бики вони і в Африці такими будуть. таку бич можна зустріти на кожному кроці у нашому місті. вони ж не знають, що таке секс...

    Anonymous reply Anonymous

    Відповідь бику з Тернополя.

    Anonymous reply Anonymous

    добре, що ти вже знаєш)
  • Anonymous

    Але нерозумні нафіга то було робити?!

    Anonymous reply Anonymous

    Дохтор, з тобою погоджуюсь! Але перестань пити! Бачу, любиш в чарку заглянути...

    Anonymous reply Anonymous

    знаю!

    Anonymous reply Anonymous

    Певно вазілін прострочений продали,насухо не пішло... От і помстились за...мозолі.

    Anonymous reply Anonymous

    Щось мінусів мало,певно маслом доганялись...

    Anonymous reply Anonymous

    не знаю як кому, а мені цей магазин дуже допоміг зберегти своє здоровя, мені б дуже не хотілось, щоб через якихось пришалепкуватих магазин інтимних товарів закрився. продавщицю дуже жалко, напевно сильно перелякалась.

    Anonymous reply Anonymous

    а хулє

    Anonymous reply Anonymous

    А дівчинку на фото - знаю! Вона молодець...

    Anonymous reply Anonymous

    Я ЇЇ тоже знаю, майбутня Тимошенчиха чи Герман..

    Anonymous reply Anonymous

    А подивіться як вона професійно тримає цеглину!!! Аж дух захоплює!!!
  • Anonymous

    Для чого цей секс-шоп? До Церкви йдіть, послухайте, що каже священик, а не раз в рік, перед Пасхою на сповідь, про свої "походеньки" розкажіть йому.... Безстидники.

    Anonymous reply Anonymous

    та не священик а свящеННик!

    Anonymous reply Anonymous

    і не так і не так. ПІП!

    Anonymous reply Anonymous

    взагалі-то з одним Н, але совок від того меншим совком не стає.

    Anonymous reply Anonymous

    А батюшки хіба цим не цікавляться , природа бере всеж своє .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up