Партнер рубрики Події

У Тернополі вартість проїзду може зрости до 2,5 грн

У Тернополі вартість проїзду може зрости до 2,5 грн
Багато перевізників наполягають на підвищенні ціни за проїзд у громадському транспорті до 2,5 грн. Це вже навіть не пропозиція, а вимога.

Про це міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив в інтерв’ю газеті "Вільне життя", зазначивши, що влада готова говорити про підвищення ціни. Наразі, зі слів Надала, ситуація перебуває на стадії переговорів.

Нагадаємо, що у Тернополі зростання вартості проїзду очікують відтоді, як міська влада підписала з перевізниками договори, згідно з якими вони погодились перевозити пільгові категорії пасажирів за власні кошти, без виділення субвенцій з бюджету.

Крім того, Сергій Надал розповів, що планує запровадити картки на проїзд, аби розв’язати проблему обігових коштів, повідомляє ZIK.

Відео дня
- Ми пропонуємо три види карток: стандартну, соціальну та ще один вид для учнів шкіл і студентів. Але перевізники не дуже хочуть, щоб було видно, скільки вони насправді заробляють, – зауважив він. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (99)
  • Anonymous

    Шановні Тернополяни! Якщо вже зайшла розмова про гроші то я хочу сказати, що колишній мер міста Тернополя, Роман Заставний, залишив мені велику діру в бюджеті. Якщо ви хочете побачити усі папери, що стосуються грошей то я буду радий вас бачити в себе в кабінеті. Такі питання потрібно вирішувати при особистій розмові а не на сайті. Дякую за увагу

    Anonymous reply Anonymous

    >Гость: Сергій Надал 13/01/2011 22:40 ха, а помилок більше, ніж тексту..
  • Anonymous

    Так ціни дуже великі але за пільговиків чому маємо платити вони мають немалі пенсії і шуби норкові і золота і бабла повно а за них платити,не годиться дати їм доплату і нехай платять усі без винятку а то привикли всі на холяву їздити а за все у житті треба платити і звичайно все повинно коштувати так відповідно до зарплати

    Anonymous reply Anonymous

    Відколи пенсія в 800 грн. вважається великою? А ті, що мають норкові шуби і купи золота на маршрутках не їздять. І так, краще б не робили пільговий проїзд, а давали доплату до пенсії, щоб самому вирішити коли і на чому їхати, а не чекати тролейбуса, який рідко ходить або кожного разу підходити до ммаршрутки і питати візьмуть тебе чи і далі чекати на наступну.
  • Anonymous

    хлопці, я вас кохаю, я гарненький.....

    Anonymous reply Anonymous

    Дурню -не пий карбідки і не підписуйся чужим.
  • Anonymous

    Дивіз влади нашої держави - "погіршення життя уже сьогодні". Підняли ціну на дизель на 1-1,30 грн. Перший наслідок - піднятя ціни на проїзд. Наступний - піднятя ціни на продукти на 15-20%

    Anonymous reply Anonymous

    не скули чмо, налоги плати и дорожать ничего не будет, жлоб.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up