Партнер рубрики Події

Тернопільський даішник вибачився за напарника, який назвав водія бидлом

Тернопільський даішник вибачився за напарника, який назвав водія бидлом
Розслідування справи з приводу грубого поводження працівників ДАІ з жителем Козівського району Віталієм Міськівим завершилося 29 грудня.

Нагадаємо, 4 грудня близько 18.00 на в’їзді в село Денисів чоловіка зупинили два інспектори. Один із них обзивав водія брутальними словами.
Відділ внутрішньої безпеки Тернопільської області підтвердив факти й направив звернення в ДАІ про притягнення інспекторів до дисциплінарної відповідальності. Пан Міськів наполягав, щоб даішники офіційно вибачилися перед ним через засоби масової інформації.
У редакцію газети приїхав тільки один із працівників ДАІ — Михайло Гоголь. Інший інспектор — Віктор Кушнір, який називав водія „татарським бидлом”, як пояснив його напарник, поїхав за дружиною у пологовий будинок. Того дня у нього, кажуть, народилася двійня.
Ми просимо вибачення, - сказав у камеру пан Гоголь. - Як офіцер міліції я не повинен був допускати грубого поводження. Вибачаюся за двох. Але водій сам нас спровокував.
Продовжуючи, інспектор наголосив, що за два роки роботи в ДАІ це - перший конфлікт. А так він завжди ввічливий. Однак додав, що водії також повинні дотримуватися закону.
Працівник Віктор Кушнір — досвічений, толератний й акуратний інспектор, - додає начальник ДАІ Козівського району Андрій Лопатинський. - Це перший інцидент у його практиці.
Натомість водій Віталій Міськів вважає, що даішники вибачилися задля “галочки”.
Із 4 грудня ніхто з них не спробував вирішити ситуацію мирно, - каже пан Міськів. - Я знаю Віктора Кушніра. Зупиняв мене не він, а інший інспектор. А Віктор сам чомусь погоджується, що говорив мені ті слова.

Наталія БУРЛАКУ

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (54)
  • Anonymous

    Напарник, я сподіваюсь, ще вишуканіший по цих критеріях
  • Anonymous

    Хочеться визначити, ну кому саме більше підходить слово "бик"! Судячи з вигляду інспектора, манери спілкування на відео, можна без сумніву наклеїти ззаду на уніформу світловідбиваючими буквами слово БИК
  • Anonymous

    та вообще їх стріляти зразу тре... сук таких..це не люди це 3 раса неземна..ніде такого нема тільки в Україні. Сталіна нам треба бо інакше діла не буде..

    Anonymous reply Anonymous

    прально.інакше з тими мажорами не рішиш.
  • Anonymous

    чого так строїв з себе культурного,а тепер пишеш як ідіот ,дебіл.........

    Anonymous reply Anonymous

    строять строїтєлі муфлон
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up