У Тернополі буде муніципальна поліція

У Тернополі буде муніципальна поліція
Муніципальною поліцією називатиметься невоєнізований спецзагін, підпорядкований у Тернополі особисто мерові Сергію Надалу.

Таке рішення ухвалили 37 депутатів на сесії 24 лютого.

Нагадаємо, прокуратура опротестувала всі рішення міськради, котрі стосувалися створення і діяльності муніципальної міліції в Тернополі. Переназвали цю структуру, як каже заступник мера Олександр Степанюк, аби не втягуватися у судову процедуру - вона може тривати до 2-х років. Натомість протести прокуратури депутати відхилили як такі, що не мають підстав.

До речі, в положенні про муніципальну поліцію тепер не буде пункту про спеціальні засоби. Тобто кийків, "Терену-4" і кайданок тернопільські поліцейські не матимуть.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Anonymous

    Марш УНСО Лишайся мила. Не плач, кохана, За твої доньки і сина спокійний сон. Я вранці-рано у партизани Піду з боївкою УНСО! Я вийшов в місто, я встав з окопу, Спливають кров'ю Абхазія і Дністер. А від Донбасу до Перекопу - Два переходи БТР. Не плач, кохана, вже сурми грають, Тебе згадаю в застінку перед кінцем. Бо хто воює - той не вмирає, Повік залишиться бійцем! До ліктя лікоть, встає підмога, О мила чао, мила чао, мила чао чао чао. І од порога, і до порога Йде наша правда, наш звичай! В бою загину, не на базарі, Сьогодні я, завтра він, післязавтра ти. Кому - на лаврах, кому - на нарах, Кому - в УНСО, кому - в мєнти! Нас криють міни - гірська дорога, І кожен з нас сто раз вмер і сто раз воскрес. І ось я вперше молюся Богу, Як хрест стискаю АКС! Ми знову разом на барикадах, І не здригнеться твоя і моя рука, "УНСО - до штурму! УНА - до влади!" - Звучить наказ Провідника! Снаряди свищуть, тріщить бруківка, Моє кохання давно є одна війна, Мій дім - руїни, сім'я - боївка, А заповіт - статут УНА! Нехай гуркочуть бої запеклі, Бо краще згинути вовком, ніж жити псом. У рай не пустять, проте у пеклі, Я твердо знаю - є УНСО!

    Anonymous reply Anonymous

    Це вже хроніка. Лікується лоботомією.

    Anonymous reply Anonymous

    Пора лікуватись елекрикою. Навіть якшо і створюється така організація то вона має бути підзвітна громаді а не Шреку і платити має їй громада яка ще подумає чи тра їй тих бумбуяїв-мордоворотів. Ну і конкретні обовязки з відповідальністю.
  • Anonymous

    Повністю підтримую націоналістів ,Надала . Державна міліція - спадок комуністичноі каральноі системи. Хто там працює?Синки КГБ -істів ,міліціянтів,чиновників(переважна більшість - маргінали ,алкоголіки , рахують людей за бидло , катують вязнів,затриманих . Невинна людина може стати інвалідом після з . Вони обслуговують буржуазну еліту яка справно платить данину . Без звязків попасти на роботу в силові структури майже неможливо. Птрібно боротися з такою системою , і першим кроком є створення -муніципальноі поліціі .( По перше -це нові робочі місця) щоб в преспективі з приходом до влади націоналістів замінити прогнилу систему!! СЛАВА НАЦІІ !!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    ідіот, одне слово... і з такими поглядами ми в ЄС хочемо? Та нам одна дорога - в рух Талібан! Тільки туди таких фашистів і приймають

    Anonymous reply Anonymous

    слава талібану , слава фашистам !!!!!!!sich hai
  • Anonymous

    надало і в Африці надало, вже в падло самому хабарчики збирати, створив спеціальний загін.

    Anonymous reply Anonymous

    заглохни кнуре

    Anonymous reply Anonymous

    а ти шо за чмо? Чи теж радісно підтримуєш брехуна-мера, який обіцяв благоустрій міста, а робить підвищення тарифів та створення незаконного банд-угруповання за міські гроші
  • Anonymous

    Кузьму поставити начальником плліції а Романіва замом!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up