Партнер рубрики Події

Тернополянин купив для своєї дівчини сукню Ані Лорак

Тернополянин купив для своєї дівчини сукню Ані Лорак
На благодійному аукціоні "Зірки на продаж" прихильник Ані Лорак купив її сукню і збирається подарувати своїй дівчині. Тернополянин заплатив за наряд 3150 грн.

За концертну сукню від Ані Лорак розгорнулися чи не найбільші торги, адже співачка пообіцяла особисто вручити його покупцеві. 

Щоправда, прихильнику Лорак доведеться почекати - Кароліна ще не знайшла у своєму графіку час на передачу наряду.

Редакція просить відгукнутися чоловіка, який купив сукню. Вашу розповідь використаємо у публікації. Залиште свої контакти, або телефонуйте 0-96-915-39-23. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (37)
  • Anonymous

    Еще бы трусы Лорак прикупил...фетишисты...

    Anonymous reply Anonymous

    купив та й купив...шо ж тут обсирати 150тьма коментами ))) не будьте гниллю.. люди..

    Anonymous reply Anonymous

    які статті - такі і коментарі якщо чесно, там канєшно тоже нема що робити, ото і сидимо гадимо в коментарях до дибільних статей. але є і один позитив - тупі журналюги (що ТАКЕ пишуть) може хоч протверезіють вот

    Anonymous reply Anonymous

    то читай "Вільне життя", якого бена на сай

    Anonymous reply Anonymous

    дорого...
  • Anonymous

    ))))це як має бути цікаво для нашого народу,що стаття попала в рубрику самих прочитанних...А ще цікавіше сидіти по той бік монітора і обгаджувати крок людини.Тим більше,в статті написано,що з покупцем ніхто не спілкувався і згоди на статтю ніхто не давав.Ну купив він сукню...Захотів приємно зробити.По всьому світі проводяться такі благодійні аукціони,де продаються речі зірок.І не тільки сукні,а і фільтри від папірос,чи пакетики з заваренного чаю)))Не важливо,все рівно ці гроші йдуть на покупку обладнання в лікарню,чи ще на якісь добрі справи.Чи ви думаєте,Що Кароліна така бідна,що продаж сукні в 3 тис. відіграє для неї якусь роль?????Чи вона не може своє добро продати без аукціону?)))) І де факт,що дівчина цього хлопця буде носити сукню?Де написано?А якщо і буде,класно,сукня красива,в нас тепер практикуються вечори,бали,звичайно,люди,яким тільки з сємками сидіти на лавочці,щоб когось обсусолити,від цього далекі.А слабо пройтись і глянути збоку район Диканьки,де в неділю пів Тернополя, як жуків короладських в полі,не вірю,що і серед них там вас нема.Біда в нас з менталітетом.А ще гірша біда,що хата сусіда цікавіша,чим свій сарай:)
  • Anonymous

    Ну і дибіл, я б одяг купував краще новий. П.С. Зірку Вєрки Сердючки по чом продают?

    Anonymous reply Anonymous

    заглох!бистро!

    Anonymous reply Anonymous

    сам заглохни, телепню

    Anonymous reply Anonymous

    ша!

    Anonymous reply Anonymous

    тебе знайти? я як найду то гірше буде

    Anonymous reply Anonymous

    стрєлканемся фуфел?очько вазеліном намаж бо буде больно!

    Anonymous reply Anonymous

    давай! завтра (30.03.11) в 19:54 на Львівській. Не прийдеш, знайду і порву хамло нечисте! я серйозно кажу

    Anonymous reply Anonymous

    30.03.11 -23.00-на збаразькій 18.не прийдеш-знайду і зарию фуфел.можеш кєнта взяти якщо сциш
  • Anonymous

    на цьому благодійному аукціоі продають не лише "зіркові речі". є ще цікавинки від відомих людей. а кошти від продажу підуть на благодійність - принесуть користь потребуючим.

    Anonymous reply Anonymous

    Міла, не будьте наївною, люди які дійсно хочуть зробити благородну справу - допомогти онкохворим, просто візьмуть свої !!! гроші і віддадуть потребуючим. А ці, так звані, "звйозди" продають своє старе лахміття і ще й влаштовують з цього шоу! Невже є люди яким не зрозуміло, що це всього навсього дешевенький піар, а не благодійність.

    Anonymous reply Anonymous

    все таки це краще, ніж те, як збирала кошти на "лікарню майбутнього" леді Ю. «Звезды на продажу» У тебя есть мечта? Хочешь потанцевать с Владом Ямой? Или поужинать с Ани Лорак? Или спеть с Наташей Могилевской? Или побоксировать с Виталием Кличко? А может спасти чью-то жизнь? Этот аукцион предоставляет тебе уникальную возможность осуществить любую свою мечту! Украинские селебритиз, политики, бизнесмены, спортсмены и просто выдающие, талантливые, интересные украинцы предложили себя и свои таланты для благотворительного аукциона «Звезды на продажу». Приобретая свой заветный лот на торгах, ты не только осуществляешь свою мечту – ты спасаешь чью-то жизнь. Может быть даже свою. А может - близкого тебе человека. Ведь все средства от аукциона направляются на закупку уникального оборудования для инактивации вирусов в донорской крови – INTERCEPT.

    Anonymous reply Anonymous

    Кошти на лікарню майбутнього зібрала і десь поділа дружина Ющенка (хоча вона теж - Ю. -не думаю, що леді..)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up