На Тернопільщині десятикласник поцупив мотоцикл

Працівники Монастириського райвідділу внутрішніх справ затримали за підозрою в крадіжці неповнолітнього жителя Підгаєцького району.

У селі Заставці Монастириського району, що межує з Підгаєччиною, хлопчина з друзями навідувався часто. Якогось вечора він вирішив зайти на чуже господарство. Нишпорив подвір’ям, заглядав у вікна. Через вікно у коморі помітив мотоцикл. Транспортний засіб не давав спокою хлопчині і той надумав його викрасти.

Старе вікно вдалося легко відчинити і вже за мить той проліз до приміщення. Відчинивши двері зсередини, викотив транспорт на вулицю. Знайомим лиходій вигадав якусь байку, звідки взяв транспортний засіб, а довірливі хлопчаки ще й допомогли знайти злодію підводу та доправити крадений мотоцикл до села.

Вже наступного дня хлопчина знайшов покупця на крадену річ. За транспортний засіб вторгував майже 200 гривень. Однак витратити готівку не встиг. Злодія затримали працівники міліції, повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Що ви вже тільки не пишете, щоб рекламу відробити))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up