Фіналісти «Х-фактору» роздаватимуть тернополянам автографи

Фіналісти «Х-фактору» роздаватимуть тернополянам автографи
Зі свою концертною програмою учасники найлегендарнішого музичного шоу завітають у Тернопіль 19 травня. Кращі вокалісти країни порадують глядачів номерами, які полюбилися усім за весь час ефірів. Тернополяни зможуть ще раз відчути хвилювання за своїх кумирів

Тернопіль випадково потрапив у п’ятірку міст України, у які зі звітним концертом завітають фіналісти «Х-фактору», розповідає організатор Світлана Добровольська.
- У рамках туру вокалісти планували відвідати Донецьк, Одесу, Харків, Дніпропетровськ та Львів, - говорить вона. – Однак, із-за пожежі у львівському цирку, виступ перенесли в Тернопіль. Для багатьох жителів міста це стало приємною несподіванкою. Адже багато тернополян збиралися на концерти в інші міста.
Своїми номерами порадують глядачів група «Діти капітана Гранта», Дмитро Монатик та Іван Сафаров, Олександр Павлік та Сергій Семенов, Ірина Борисюк, Володимир Ткаченко, Марія Рак та Олександр Кривошапко. Наразі під питанням візит Олексія Кузнєцова. За словами пані Добровольської, він записує диск, і багато часу присвячує цій справі.
Популярність масштабного українського проекту вже оцінили жителі інших областей. Як говорить організатор, натовпи шанувальників, багато квітів і подарунків, повні зали й безкінечні овації – таким чином дякували відвідувачі своїм улюбленцям за феєричне шоу.
- І я, і моя родина залюбки підемо на концерт, - зауважує тернополянка. – Довгий час ми вболівали за учасників програми. Звичайно, кожен із нас мав свого кумира, людину, за яку вболівав усім серцем. Як тернополянка, я не могла не підтримувати талановиту Ірину Борисюк. Були також й інші вокалісти. Проте відкривати їх імена не буду. Узагалі мені сподобалися всі. Адже вони – неповторні, оригінальні особистості, які заявили на всю країну, що мають талант і можуть перемогти.
Пані Добровольська отримує багато дзвінків від представників інших регіонів України. Каже, люди активно бронюють місця.
- Буде прикро не побувати на концерті, - зізнається організатор. – Адже енергетика на шоу надзвичайна.
Розпочнеться грандіозний виступ фіналістів «Х-фактору» в «Березолі, 19 травня о 19.00. Вартість квитків – від 100 до 350 грн. Придбати їх можна
в ЦУМі (від. Konica), ПК "Березіль", ТЦ Орнава (від. мит. фото). Довідки за телефоном: 404-505 та (067)340-49-69.
 

Наталія БУРЛАКУ

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    16 мають виступати фіналісти х-факторЮ, а по скільки білет? бо я ніяк не можу найти
  • Anonymous

    Принципово не піду, раз Тернопіль їм потрібний лише після пожежі у львівському цирку.
  • Anonymous

    А заголовок, як завжди!!!! Це просто "перли"!

    Anonymous reply Anonymous

    а що не так

    Anonymous reply Anonymous

    По заголовку, приїдуть не співати - а афтографи роздавати....У статті про афтографи - ні слова! Укр. мову повторіть за 5 клас (до автора)

    Anonymous reply Anonymous

    Вам самій не завадило б повторити : "аВтографи", "ані слова"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up