Партнер рубрики Події

За Україну! Су..., я вас усіх зарию, - кричав тернополянин (ОНОВЛЕНО)

За Україну! Су..., я вас усіх зарию, - кричав тернополянин (ОНОВЛЕНО)
Дебоширу “світить” сім років Одразу дві кримінальні статті проти хулігана, який днями дебоширив у парку Слави, порушили тернопільські правоохоронці. Нагадаємо, парубок посилав всіх подалі та навіть застосував силу до міліціонерів, Якщо в суді вину молодика доведуть, то сидіти йому 7 років.

Чи має молодий чоловік, котрий гордо називав себе патріотом та націонаолістом, відношення до націоналістичних політичних сил правоохоронці поки не кажуть.
Відбувалося усе, нагадаємо, в понеділок 23 травня в пообідню пору. Молодик, якого до свідомості повернули медики, викрикував лозунги на кшталт: “Слава Україні, смерть ворогам!”, “Свободу не спинити!”, вимагав викликати міського голову. Словесною агресією не обмежився та кидався з кулаками на перехожих і працівників міліції.
Правоохоронці повідомили ще декілька деталей інциденту.
Парубку 18 років. Він зі Смиківців, - повідомляють в відділі зв'язків з громадськістю обласної міліції. - З ним в парку були ще двоє неповнолітніх. Усі розпивали спиртні напої, що згодом підтвердила експертиза в наркологічному диспансері. Того дня юнаки святкували успішне складання іспитів у вечірній школі. Спочатку випивали в одному з розважальних закладів у Смиківцях, потім приїхали розважатися до Тернополя.
До речі, в попередній публікації, зі слів людей, котрі були на місці події, ми зазначили, що непритомного молодика виявили небайдужі міщани, а вже потім з'явилася міліція. Правоохоронці ж розповідають, що першим розпиття алкоголю помітив дільничний, який і зробив молодим людям зауваження. Один із них в свою чергу — застосував силу. Тернополяни ж викликали інших міліціянтів та швидку, коли побачили шарпанину.
Міська прокуратура порушила кримінальну справу проти повнолітнього зловмисника за статтями 342 (част.2) – опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків та 345 (част. 2) – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої важкості. На даний час молодик під вартою.
Згідно цих статей, максимальний строк, який загрожує правопорушнику — 7 років тюрми. До відповідальності притягли й одного з неповнолітніх друзів головного дебошира. Його батькам доведеться сплатити до 255 гривень штрафу.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (94)
  • Anonymous

    Ну ви нармальні? ну вчипились ви до свободи ну найдети меніі його в партійних списках чи в списках Патріоту, та бо його там нема а помічник неіснуючого депутата недопрацьовка, вже як пез*диш то роби то гарно

    Anonymous reply Anonymous

    небреши!!! Баран вже давно працює на СВОБОДУ... просто свобода кинула його як і всіх
  • Anonymous

    Не розумію одного, чому, коли це кричить пяниця москаль в автобусі, звичайно разговарівая матом, це нормально, а коли українець проти того щоб окпанти, чи "Визволителі" котрі убили більше людей ніж окупанти нацисти, тут потрібно максимум років. Адже людина сказала правду.. Те що вона зіпсована культурою "ПРЕЦЕНДЕНТА України" і дивиться виступи Верховної Зради - хіба це гріх, Чому за рекламу насильства у верховній зраді не садять, а тут за те, що Він не душив міліціонера, чи не бив кріслом дають відповідальність. Подумайте люди, хто-ж судді?!!!!!!!
  • Anonymous

    7 років.... це так глупо))))) напитися і потім сидіти 7 років за свою неадекватність. Здається, це забагато за таку дурницю
  • Anonymous

    Якесь дурне перебрало, а тут вже велику політику влаштували. Кожен день мєнти мають справу з такими неадекватами і це в нікого подиву не викликає. А 7 років за те шо напився - явний перебір, за розбої і грабежі і навіть вбивства дають те ж саме. Думаю посидить трохи, проспиться, надають по нирках і з нього досить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up