Партнер рубрики Події

Чотирирічна дитина впала з висоти четвертого поверху і вижила

Чотирирічна дитина впала з 15-метрової висоти в одному із будинків на вул. Замковій. Нещастя трапилося на сходовій клітці 8 серпня приблизно о 15.30.

Адріаночку доправили до Тернопільської обласної комунальної дитячої клінічної лікарні з діагнозом “Закрита черепно-мозкова травма, закрита травма органів черевної порожнини”, повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВС в області. Також правоохоронці розповіли, що це був нещасний випадок, адже дитина жила в благополучній сім’ї.
- Чотирирічну Адріаночку одразу доправили до нас у лікарню, у реанімаційне відділення, - розповідає заступник головного лікаря з хірургічної роботи обласної дитячої лікарні №2 Володимир Білінський. - А вже через два дні її перевели у хірургічне відділення.
Спочатку дитина була в дуже важкому стані, але потім усе стабілізувалося, продовжує лікар. Батьки, за його словами, дуже переживають за життя своєї дочки. До дитини нікого не впускають і батьки не погоджуються говорити.
- Аналізуючи те, що трапилося, можу сказати одне, - говорить начальник обласного центру пропаганди МНС Ігор Невінський. - Потрібно, щоб батьки були максимально обережними, не лишали дітей наодинці та стежили за своїми кровинками. Особливо, якщо вони неповнолітні.
Оскільки ані в МНС, ані в обласній міліції не вказують точну адресу будинку, де впала дитина, кореспондент “20 хвилин” обійшла чи не всю вулицю Замкову. Та, пройшовшись усіма дворами, зайшовши в десяток квартир і опитавши близько сотні людей, журналіст так і не почула нічого нового ні про дитину, ні про нещасний випадок. Навпаки, ніхто з мешканців навіть не чув про те, що сталося.

Надія ОГОРОДНИК, 067-31-66-900

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Так вона на замкові 10
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Зарваниці відбулася проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 На Провідну неділю до кладовищ курсуватиме більше громадського транспорту 19:07 Судили тернополянина, який створив групу у Телеграм про повістки і переміщення ТЦК 18:00 Євробачення 2024: де дивитися трансляцію гранд-фіналу та як голосувати Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:05 Коли можна вклеїти фото у паспорті і чи буде чинним документ без нового зображення 16:00 ФК«Нива» у Тернополі прийматиме запорізький «Металург» 15:00 Магнітна буря та полярне сяйво — чому жителі України бачили забарвлене небо 14:00 На Тернопільщині водій з сусідньої області намагався підкупити патрульних 13:00 15 травня не буде води на кількох тернопільських вулицях 12:00 Копаючи могилу для військового, знайшли гранати і людські рештки 11:35 Як новачкам підготуватися до свого першого забігу? Важливі поради від тренера (новини компаній) 11:00 Жінка травмувалася в тернопільській маршрутці 10:05 Готуємо домашні рогалики з повидлом, вишнею чи маком 09:00 Тернопільщина втратила захисників Олександра Грицюка і Віталія Тимківа
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up