Партнер рубрики Події

Вибори у Тернополі поки без порушень

Вибори у Тернополі поки без порушень
Жодних порушень під час роботи дільниць і голосування не побачили станом на 9.15 у тернопільських штабах кандидатів Анатолія Гриценка, Юлії Тимошенко, Олега Тягнибока та Дмитра Яроша. Представник Михайла Добкіна на дзвінки не відповідає.

- Негативних сигналів немає. Ми маємо членів комісій на всіх 90 дільницях і вже майже всі прозвітували, - говорить керівник штабу кандидата Анатолія Гриценка у Тернополі Петро Ландяк.

Аналогічно запевняють у тому, що вибори у місті відбуваються нормально і в штабі кандидата Юлії Тимошенко.

- За нашими спостереженнями, порушень немає. Дільниці працюють, - каже уповноважений представник Юлії Тимошенко Андрій Артимович. - Об'єктивно говорити про відсоток явки ще рано. Але люди налаштовані активно.

Відео дня

У тернопільському штабі кандидата Олега Тягнибока теж запевняють у нормальному перебігу голосування.

- Поки що все, за нашими спостереженнями, нормально, - повідомляє керівник штабу Володимир Стаюра.

Аналогічно заявляють і у місцевому штабі Дмитра Яроша.

- Виборчих дільниць в області, де працюють наші люди, є близько чотирьохсот, - пояснює голова "Правого сектору" Тернопільщини Василь Лабайчук. - Станом на 9.35 мені не повідомляли про якісь порушення на цих дільницях.  
Представники штабу Петра Порошенка порушень на виборчих дільниць теж поки не зафіксували. Натомість сьогодні вранці вони виявили агітаційні матеріали з рекламою спрямованою проти свого кандидата.

– Сьогодні вночі на вулицях Винниченка і Просвіти невідомі розклеїли агітаційні листівки з антирекламою нашого кандидата, - повідомив Степан Барна, один із керівників штабу Петра Порошенка на Тернопіллі. - На даний час ці листівки ми уже прибрали. Інших порушень поки не виявлено.   

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Найпрофесійніше в Тернополі зараз працює штаб Ляшка, де систематизуються дані з абсолютно всіх дільниць. Чому не беретекоментарі у них?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up