У Тернополі неповнолітній на Volkswagen Touareg збив пішохода і втік

У Тернополі неповнолітній на Volkswagen Touareg збив пішохода і втік
Одразу три аварії трапились на минулих вихідних на Тернопільщині. Постраждали 3-річна дитина та два пішоходи. Усі три ДТП сталися у суботу, 28 листопада.

Про це повідомили у прес-службі обласної ДАІ.

- О 14.55 нам надійшло повідомлення, що на 157-ому кілометрі автодороги Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам’янка трапилася ДТП, - коментують в ДАІ. - 32-річний водій авто ВАЗ-2103 не впорався з керування і зіткнувся із Daewoo з напівпричепом. В результаті водій “Жигулів” отримав забої, постраждала і пасажирка авто - його трирічна донька. Дівчинку із травмами госпіталізували.

Наступна ДТП трапилася вже в Тернополі, близько 18.20. На вулиці Київській водій авто ВАЗ-21099 збив пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці.

Відео дня

- В результаті ДТП 13-річний пішохід отримав забої, однак його не госпіталізовували. Остання аварія трапилася також в Тернополі, на вулиці Збаразькій. Водій авто Volkswagen Touareg близько 22.00 збив 30-річного чоловіка на пішохідному переході і втік з місця пригоди

Через декілька годин водія все ж розшукали, ним виявився 17-річний тернополянин.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    та яка різниця що був 17- річний , треба бути просто обережному за кермом водієві і пішоходам при переході дороги.



    Плюс потрібно щоб пішохідні переходи освітлювалися це зменшить кількість аварій в нічний час .
  • Анонім

    Ну все, заговорила заздрість. Якби дід на Запорожці збив і втік, то, ще б, поспівчували діду. А батьків 13-го хлопця, який переходив вул. Київську, що, не треба покарати, що не навчили свого дурня, як дорогу переходити?

    Хоча, більшість коментаторів так і лазять по дорогах, а потім кричать: мажори, золота молодь, злодії, ганяють.

    Микола Унгурян reply Анонім

    лише проблема в тому що той хлопець взагалі не мав права бути за кермом авто, а так то да винен учень, тому що батько-мудак дав синкові покататись

    Анонім reply Микола Унгурян

    А цей 13-ти річний мав право переходити дорогу в недозволеному місці? Створив невинному водієві неприємності. Якщо жити надоїло, хай краще пальці в розетку пхають.
  • Анонім

    По перше не чоловіка ,а жінку , по друге нахабно втік з місця події по тратуару зломавши близько двох метрів металічного паркану, Але ось біда , загубив номений знак  ВО 1590 дві останні букви не встиг записати .
  • Анонім

    татко відмаже

    Anonymous reply Анонім

    бо татко такий самий як синок, яблуко від яблуні як в народі кажуть, хоча батьків в першу чергу треба наказати все починається з сімї

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up