Велосипедист шукає водія, який збив його на кільці біля «Прогресу»

Велосипедист шукає водія, який збив його на кільці біля «Прогресу»
Велосипедист склав схему аварії
Водій збив велосипедиста і втік з місця аварії. Це трапилося 30 січня у Тернополі, близько 21.00 на вул. Монастирського. На щастя велосипедист живий і здоровий, проте його велосипед потребує значного ремонту.

Юрій Яготин просить тернополян допомогти йому знайти водія, який збив його на велосипеді і втік з місця аварії. Велосипедист описує, як сталася аварія. Причому зауважує, що перебував у тверезому стані і повній психічній рівновазі. На ньому був шолом, підшоломник-балаклава, люмінісцентна велокуртка, а на велосипеді були ввімкнені передній і задній габаритні вогні.

- На вул. Монастирського, біля кільця в районі магазину «Прогрес» я хотів повернути ліворуч на вул. Слівенську, - розповідає Юрій. – І пропускаючи автомобіль, що рухався назустріч, отримав удар в задню праву частину велосипеда від автомобіля «ЗАЗ-1103» « Славута» вишневого кольору. Удар припав на заднє колесо, перемістився на задній перемикач передач, а далі - на шатун педальної системи. Ці елементи зазнали ушкодження різних ступенів. Сам я не отримав жодних травм і втримав рівновагу, не впавши з велосипеда.

Автомобіль, здійснивши короткочасне гальмування в момент удару, не зупинився і поїхав у напрямку вулиці Лесі Українки. Юрій Яготин не встиг запам’ятати номерні знаки машини і не мав можливості наздогнати її, оскільки велосипед був пошкоджений. 

- В автомобіля пошкоджений пластиковий ковпак лівого колеса, шматки якого залишились на дорозі, - каже співрозмовник. – А також є як мінімум ушкодження лакофарбового покриття, вишневий колір якого зберігся на багажнику велосипеда і правій педалі. 

Юрій Яготин написав заяву про аварію в поліцію. Там йому сказали, що дають орієнтування про автомобіль патрулям. Проте наразі водія, який втік з місця аварії не знайшли. 

- Можливо, водій запанікував, можливо, втік з місця аварії, не переконавшись, що зі мною. Хочеться, щоб він такого не повторював, адже могло статися набагато гірше, - каже Юрій. - Хочу, щоб цей водій як мінімум знав, що зачепив мене. А також хочу отримати матеріальну компенсацію за пошкодження велосипеда. Адже це дорогий спортивний велосипед, його ремонт обійдеться у три тисячі гривень. 

Довідка 
Якщо у вас є інформація про автомобіль «ЗАЗ-1103» « Славута» вишневого кольору з ушкодженнями в передньому лівому куті корпусу, - крило, бампер, або все одразу та з ушкодженим лівим ковпаком або без нього  Юрій Яготин просить повідомляти за номером - 0954330508. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (51)
  • Анонім

    Порада... Водія славути саме краще шукати вночі,коли падає дощ,або сніг, він любить їздити вночі обїздною дорогою...для того потрібно їхати по середені дороги.... Ти його відшукаєш...
  • Анонім

    Дуже  погано видно велосипед в ночі , а особливо без світловідбивачів 'особливо коли зустрічний  автомобіль сліпить, тому велике прохання до велосипедистів які полюбляють поїздити нічним містом, одівайте одяг яскравий який відбиває світло... І само собою почіпайте лампочки на ваш т.з.бо ви себе називаєте учасниками дорожнього руху! Тому повинні так само дотримуватись П.Д.Р. Оскільки в нас немає велосипедних доріг,в нічну пору по можливості пересуватись тротуаром,вночі практично людей немає,вам набагато простіше затормозити чи обїхати, автомобіль важить близько тонни,велосипед 30кг. Потрібно перш за все думати про власну безпеку,життя і здоров'я, якщо ви крутите педалі,без вище написаного мною,тоді я можу вас привітати є така можливість що скоро станем зіркою 20 хвилин,один на Микулинецькій, другий в Копичинцях...P.S. Бережіть себе,життя одне.
  • Мацелюх Юлія

    до славути дешевші куски чим до твого ровера. просто смішно

    Анонім reply Мацелюх Юлія

    Зарез дешевше в лексуса вїхати ніж в велосипед,який їздить зимою ..... Там сідло з подогрєвом.....аж таракан смажиться той шо сидить на нитці яка тримає вуха....:-) три куска...знов вісім років без зарплати
  • Мацелюх Юлія

    чувак до славути дешевші куски чим твої педалі. просто смішно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up