На "БАМі" вночі невідомі пройшлись дворами і побили автомобілі

На "БАМі" вночі невідомі пройшлись дворами і побили автомобілі
Компанія молодих людей близько 2 ночі 26 лютого потрощила дзеркала декількох авто на вул. Пушкіна та Лепкого.

- Мене син розбудив близько 2.20 ночі і каже, що хулігани витягують сміттєві баки на дорогу, - розповідає Ірина Жигунова. - Молодики в капюшонах з диким реготом збивали ломом дзеркала і трощили скло в автівках припаркованих на вулиці Лепкого. В нашому дворі стояв "Жигуль", то в ньому розбили лобове і повністю видавили заднє скло. Без дзеркал стоять "Лада Калина" і "Нива". Ще одне авто без дзеркал біля  вулиці Пушкіна, 5. Я поки підійшла до вікна, то побачила лише як вони тікали.

Поліцію жінка не викликала, оскільки зловмисників уже не було.

Відео дня

- Вранці я хотіла розповісти про те, що бачила власникам побитих авто, проте нікого не було, а я поспішала на роботу, - каже пані Ірина. - Чоловік каже, що власники лише зараз вийшли на вулицю. Чи викликали поліцію не знаю, чоловік каже, що у дворі правоохоронців немає.

Ірина Жигунова вважає, що за шматочками скла можна відстежити куди йшли зловмисники.

- Видно, що вони йшли від вулиці Пушкіна, 5 до кіоску "Сонях" і вниз до бібліотеки на Лепкого, 6, - додає жінка. - Може там ще у інших дворах є побиті авто. Тільки хто має цим займатись.

У поліції кажуть, що отримали лише одне звернення від 28-річного жителя про те, що в ніч з 25 на 26 лютого невідомі пошкодили його авто ВАЗ 2101.

- Чоловік повідомив, що невідомі побили лобове та заднє скло і відбили бокові дзеркала у його авто, яке стояло на вулиці Лепкого, 8, - повідомляє керівник Центру зв'язків з громадськістю ГУ Національної поліції в Тернопільській області Сергій Крета. - На місце виїжджала група швидкого реагування. По гарячих слідах зловмисників наразі не знайшли. А збитки пошкоджень авто становлять 2500 гривень.

На місце, де зловмисники пошкодили інші авто виїхав черговий, каже пан Крета.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (41)
  • Анонім

    Свiдок подумала може мiй малий з ними там? Лiпше не буду звонила, ше затримають його.;-)
  • Анонім

    Свiдок не викликала полiцiю! А чому? Злочини розкривають по гарячим слiдам!

    Anonim reply Анонім

    А тому що не її машину побили...
  • Діонісій

    а де наша поліція, патрульна служба?

    на Дружбі раніше бачив патрулі вдень і ввечері, то було років два три тому, алкашів збирали і таке подібне, минулого року бачив хлопів в зеленій формі, не знаю хто вони, але то був патруль.

    є патрульна служба, нехай роблять свою роботу, чи вони тільки можуть на машинках з мігалками їздити ?

    булоб хоч 10 машин, які патрулювали по Тернополю, не сидіти десь там, а їздити хоч постійно, то було б більше толку.
  • Анонім

    Ввечері 25.02 у тому ж районі було викрадено жіночу сумку. Там багато документів і гроші. Можливо зловмисники десь викинули документи Якщо хтось знайде, прохання повернути за винагороду.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up