Партнер рубрики Події

Частина Тернополя має запастися водою на 21-22 жовтня

Частина Тернополя має запастися водою на 21-22 жовтня
У частині Тернополя припинять водопостачання у зв'язку з проведенням щорічного планового промивання водопровідних мереж. Так, води не буде з 00.00 21 жовтня по 24.00 22 жовтня, повідомляє прес-служба КП «Тернопільводоканал».

За словами начальника відділу водопровідно-каналізаційних мереж КП «Тернопільводоканал» Ганни Загородної, з водою будуть мешканці центральної частини міста (в районі вулиць Крушельницької - Живова - Князя Острозького і Старого парку), мікрорайону Новий Світ, промислового мікрорайону (в районі вулиць Бродівська — Поліська — Текстильна - Збаразька). У решті мікрорайонів міста крани будуть сухими.

У середу, 22 жовтня, у тих мікрорайонах, де здійснюватимется промивання водопровідних мереж, поступово з’являтиметься вода з підвищеним вмістом хлору, а тому не рекомендована для вживання в питних цілях чи приготування їжі.
Адміністрація КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та рекомендує мешканцям тих мікрорайонів, де водопостачання буде припинено, завчасно зробити необхідний запас води.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • kanfetka

    "У частині Тернополя припинять водопостачання у зв'язку з проведенням щорічного планового промивання водопровідних мереж. " - так-так, щорічне! дістали вже! Тут промивай - не промивай, всеодно вода не якісна!!!! На моїй вулиці промивали в травні, потім заявили, що знову наша вулиця попадає під роздачу в червні (коли решту масивів відключали). І от знову щорічне промивання. Та воно вже втретє!!!!!!!!!!!!!!!! Який недоумок розділяє вулиці?!
  • Бандерівка

    не придатна для вживання-ТА ВОНА ЗАВЖДИ НЕ ПРИДАТНА ДЛЯ ВЖИВАННЯ!!!!!!!!!! а взагальному водоканал вже замахав постійним відключенням води!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up