Партнер рубрики Події

Дві тернополянки створили колекцію, яка розкриває жіночність

Дві тернополянки створили колекцію, яка розкриває жіночність
Тернополянки Юлія Синюгіна та Ольга Страхоцька на створення першої колекції одягу наважились не одразу. Але заручившись підтримкою рідних вирішили втілити свою мрію у життя.

Дівчата розповідають, що про створення колекції мріяли обоє. І так трапилось, що така ідея виникла у них практично водночас. 
-    Ідея зароджувалася окремо у кожної, - розповідає Юлія Синюгіна. - Особисто я, беручи участь у показах відомих українських дизайнерів завжди захоплювалась красою та вишуканістю їхніх колекцій. І в душі завжди мріяла створити власну, але самій було якось лячно. І якось мені зателефонувала Оля і запропонувала  – створити колекцію одягу.
 
Дівчина погодилась на співпрацю, адже з Олею вони знайомі досить давно і разом брали участь у «фешн» показах та мають подібні смаки у одязі. Колекцію одягу придумували недовго, каже Юля. Для них складностей не виникало, адже,  як вважають дівчата, людина народжується з почуттям стилю. Приходить певний момент і воно просто виривається назовні.     
-    Самі образи ми придумали з легкістю, доповнювали одна одну, - каже Ольга Страхоцька. – З Юлею мені працювати одне задоволення, ми справжня команда, підтримуємо одна одну у всьому. Наша колекція відображає три пори року – весну, літо та осінь. Гама кольорів поступово переходить з однієї в іншу, ніби від юної дівчинки до жінки. 
Юля вважає, що вони з Олею подібні і мислять однаково, тому в процесі створення колекції не виникало жодних суперечок. І дівчата розуміли одна одну з півслова. 
-    У колекції десять моделей, які можна комбінувати, - розповідає Юлія. – Наш одяг можна одягати у повсякденному житті. Саме на це ми робили акцент при створенні колекції, щоб було доступно усім. 
Оскільки для обох тернополянок це перший досвід створення колекції одягу, то для них чималу роль має підтримка рідних та друзів. Дизайнери-початківці дякують усім, хто допомогав їм і підтримував. 
-    Одного разу Юля запитала мене чи впевнена я у своєму задумі, от тоді я відчула перше своє хвилювання, - каже Ольга. - Неймовірно вдячна рідним, які одразу мене підтримали і високо оцінили мій задум. 
А для Юлії Синюгіної важливою була підтримка її чоловіка та доньки. Вони віряють у дівчину і підтримують усі її починання. Згодом дівчата планують відкрити інтернет-магазин та «бутік», де продаватимуть свої колекції. А презентацію першої колекції одягу від Юлії Синюгіної та Ольги Страхоцької можна побачити 12 березня у нічному клубі Allure. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (37)
  • Анонім

    А хто забороняє "нормальним жінкам реалізовувати себе.Нехай заявляють про себе. Про них писатимуть
  • Анонім

    А хто забороняє "нормальним жінкам реалізовувати себе.Нехай заявляють про себе. Про них писатимуть
  • Анонім

    В кого там чоловіки бізнесмени не смішіть, в них? простачки звичайні, і роботи у них не найкращі бажаю їм кращого)) маладци шо не здаються, прості але прагнуть кращого!
  • Анонім

    Ото ж бо й коментарі до цього повідомлення розпочалися із резонного запитання - а розповіді про нормальних жінок - вчителів і  лікарів - де? На цьому сайті навіть про двірничиху розповідали.

    Набридли до зубовного скрежету оповідки про маделєй, "місів" усіх рівнів, "красунь" і поеток. Тому й визвірився народ на цих ваших "дівчаток", невідомо ким (ну, певно ж - чоловіками-бізнесмєнами!) - фінансованих. Що конкретно дає ця історія звичайним жінкам, у яких робота (до речі, часто улюблена і цікава), дім, кухня? Вони почнуть бігати по манікюрах-педікюрах і ахкати від високої моди? Ніякої заздрості тут немає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up