Партнер рубрики Події

Графік руху маршруток буде на сайті міської ради

Графік руху маршруток буде на сайті міської ради
Одна з найбільших претензій тернополян до міських перевізників — недотримання міськими автобусами графіків руху. Цю проблему городяни озвучують під час скарг на інформаційно-довідкову службу міської ради, телефоном працівникам міського управління транспорту та своїм депутатам на округах.

Власне депутати озвучили цю проблему на сесії міської ради під час присутності «за трибуною» начальника управління транспорту Ігора Мединського.

- Недотримання графіку перевізниками — дійсно проблема, яку чомусь управління не поспішає вирішувати, - сказав на сесії депутат міської ради Андрій Шкула. - Ще в 2012 та в 2013 роках журналісти перевіряли дотримання графіку маршрутками в вечірній час. Частина з них зникає з маршруту ще за дві години до офіційного закінчення курсування. Така ситуація не є нормальною. Тому пропоную розмістити графік руху усіх міських автобусів на сайті міської ради аби тернополяни чітко бачили до якої години мали б курсувати автобуси на тому чи іншому маршруті. А головне — тернополяни зможуть контролювати дотримання того графіку.

Таку депутатську пропозицію оформили протокольним дорученням, а це означає, що вона обов'язкова до виконання. Коли графік руху з'явиться, ми розмістимо його і на своєму сайті, а також будемо перевіряти чи дотримуються його водії чи ні. Як варіант, з допомогою читачів, можна створити рейтинг добросовісності перевізників, а перед поновленням угод на перевезення пасажирів, нагадати владі хто дотримувався графіку, а хто ні (дотримання графіку, до слова — один з пунктів угоди між перевізниками і містом).

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Може хоч тепер будемо знати як їздить маршрут №31. А то міська рада чомусь робить з цього державну таємницю.
  • Діонісій

    знову переливають з пустого в порожнє,

    є система детранспорт, налагодьте її роботу, всіх водіїв заставте поставити gps, і в автоматичному режимі відслідковуйте дотримання графіку, чи вдоскональте програму і вона буде в автоматичному режимі слідкувати за рухом і про всі відхилення від норми повідомляти.

    Анонім reply Діонісій

    Їм не вигідно це робити. Оскільки за "маршрути" відкати уже отримали, ніхто не буде розривати договорів з недобросовісними перевізниками

    Анонім reply Діонісій

    +
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up