Партнер рубрики Події

Бійці АТО можуть лікуватись безкоштовно, якщо подати заявку до 6 листопада

Бійці АТО можуть лікуватись безкоштовно, якщо подати заявку до 6 листопада
Для отримання послуг із санаторно-курортного лікування терміном на 18 днів та послуг із психологічної реабілітації терміном на 14 днів учасник АТО або його законний представник звертається до органів соціального захисту населення за місцем реєстрації з заявою. Бійці, які подадуть заявки до 6 листопада пройдуть курси безкоштовно.

До заяви для отримання послуг із санаторно-курортного лікування додається:
-    медична довідка лікувальної установи за формою № 070/о;
-    копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;
-    документ, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

До заяви для отримання послуг із психологічної реабілітації додається:
-    копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;
-    копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення. (Під час подання копій, особа надає їх оригінали для огляду).

Кожний учасник антитерористичної повинен отримати дві путівки: одну на санаторно-курортне лікування, а іншу на проходження психологічної реабілітації.

В санаторії проводиться лікування опорно-рухового апарату, системи кровообігу,
нервової системи, органів травлення, органів дихання не туберкульозного характеру, захворювання очей.

Менський санаторій «Остреч» використовує для ефективного лікування мінеральну воду з власної свердловини, глибиною 850 м та місцеві торфово-пелоїдні грязі власного видобутку.

Мінеральна вода застосовується для лікування хронічних гастритів, хронічних захворювань печінки і жовчовивідних шляхів, захворювань нирок.
Менський санаторій «Остреч» знаходиться за адресою: Чернігівська обл., м. Мена, урочище Остреч, буд. 4.

Санаторій розташований на відстані 220 км від міста Києва та 80 км від міста Чернігова.

З м. Києва зручно добиратися автобусом Київ-Новгород-Сіверський о 710 з Центрального автовокзалу, Київ-Семенівка о 1155, Київ-Корюківка о 1710 з Дарницького автовокзалу.

Або з м. Києва від метро "Лісова" до готелю "Україна" в м. Чернігові, далі їхати до автовокзалу, де йдуть автобуси на м. Мену чи через м. Мену майже кожні півгодини.
Детальна інформація за телефоном: (096)322-00-00, (067)460-34-46, (04644)2-14-00.
Сайт: www.ostrech.org.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up