Партнер рубрики Події

На безпритульних тварин нарешті виділили гроші

На безпритульних тварин нарешті виділили гроші
На статутну діяльність ТОГО "Асоціації захисників безпритульних тварин "Ноїв ковчег" виділили 15000 гривень на засіданні виконкому. В організації зазначають, що на будівництво стерилізаційного центру цих коштів не вистачить, тому просять допомогти небайдужих.

В громадській організації «Ноїв ковчег», яка опікується безпритульними тваринами в Тернопільській області, планують за виділені кошти закупити будівельні матеріали для стерилізаційного центру в селі Дичків.

- В Дичкові є тимчасові споруди, які наразі не відповідають нормам ветеринарії, - розповіла засновник "Ноєвого ковчегу" Ірина Тареєва. - Особливо карантинні зони для собак. Ми звертались до міської ради про виділення коштів, адже стерилізаційний центр - їх об’єкт. На будівництво потрібно хоча б 30 тисяч гривень. Виділили 15 тисяч, а це -  як крапля в морі, але дякуємо і на тому. Ці гроші підуть на матеріали. Решту будемо шукати за допомогою небайдужих, як і робили до цих пір.

Роботи планують розпочати в квітні - все залежить від того, наскільки швидко освоять кошти, адже їх виділятимуть одразу тим організаціям, які безпосередньо займатимуться роботами. Перш за все зроблять два карантинні блоки, а ще бетонну стяжку на дев’ять вольєрів . 

Відео дня

Усіх небайдужих до долі безпритульних тварин просять допомогти хто чим може - грошима, волонтерами, будматеріалами (цемент, щебінь, арматура тощо).
Бажаючі можуть звертатись за тел.: (097) 227-43-51, (067) 351-72-45, (067)354-01-23

Нагадаємо, тернополяни не розуміють на що ідуть гроші, виділені на безпритульних тварин.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Нарешті! Хоча, дійсно, це крапля в морі. Добре, що лисий шрек не забуває ніколи за себе і як набити свою кишеню.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up