Після капітального ремонту тернопільська дамба буде без бруківки

Після капітального ремонту тернопільська дамба буде без бруківки
Близько 28 мільйонів гривень потрібно, аби нарешті відремонтувати дорогу, яка сполучає масив “Дружба” із Центром.

Однак міський бюджет не має змоги виділити повну суму, тож вирішили шукати інші методи.

- Дамбу ми передаємо на співфінансування із держбюджету, - розповідає начальник міського управління ЖКГ Микола Лесів. - Відповідні документи вже були передані через облдержадміністрацію. Якщо буде позитивна відповідь, то ремонт розпочнемо вже влітку.

Таким чином за 2,5 місяці комунальники планують повністю змінити дорожнє покриття, перед цим укріпивши основу дороги. Також мають полагодити відведення дощових вод та укріпити берегову лінію зі сторони Ставу.

Відео дня

- Хочемо заспокоїти тернополян: повністю перекривати дорогу через дамбу ніхто не буде. Спершу відремонтуємо одну половину, а потім іншу. Проект у нас уже готовий, чекаємо лише на його фінансову підтримку, - продовжує пан Лесів. - Відповідно до документів ремонт дамби обійдеться у близько 28 мільйонів гривень. Роботи почнуть влітку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (31)
  • абубакар

    трохи бруківки лежить(лежала) біля атп-16127
  • Анонім

    Бруківка уже має власника (із джерел у міській раді). Отже про неї можна ЗАБУТИ !!!

    ретро reply Анонім

    Шурочка пилите гири они золотые!
  • ретро

    Бруківку я заберу, вона немалі гроші коштує порівнянно з дешевим бетоном або ще дешевшим асфальтом.
  • ретро

    Я залью бетоном за 14 мільйонів. 2 дам на хабарь Надалу і 12 собі в кишеню. Впораюся за 3 місяця. Хо мене перебє.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up