Партнер рубрики Події

"Ще б трамплін - і матимемо тернопільський Буковель", - сноубордисти про Savich-Park

"Ще б трамплін - і матимемо тернопільський Буковель", - сноубордисти про Savich-Park
Попри те, що офіційного відкриття гірськолижної траси у Savich-Park ще не було, людей там чимало. Приходить і малеча з санками, і сноубордисти, і лижники. А відкрити трасу планують уже цими вихідними.

Сноубордисти з 4-річним стажем Станіслав Клапак, Констянтин та Святослав уже випробували трасу. Хлопці кажуть, що над нею ще потрібно попрацювати, але загалом рівень дуже хороший.

- Ця траса ще не така, якою має бути, адже на ній мало снігу, - говорить Констянтин. - Ще потрібно декілька днів, накидати ще снігу і вирівняти його. І було б чудово, якби ще випав справжній сніг. Але рівень хороший. Навіть порівняно з тим, як у Києві робили “Протасів яр”, то в нас хороший рівень.
Про те, що траси ще не до кінця готові говорить і керівник проекту Віталій Кирилов.

-Траса офіційно ще не відкрита, просто люди дуже просяться і їх стримати важко, - каже Віталій. - Ми б уже запустили траси, але в нас зламалась техніка і ми два дні працюємо над тим, щоб привести її до ладу. Траси не ідеальні, бо ще не вистачає снігу десь 40%. Але надіємось, що до вихідних все буде в порядку з технічним обладнанням.

Відео дня
blockquote>

Previous Next
Previous Next Previous Next

У Savich-Park буде траса для санок, для екстремалів, основна траса для всіх і полога траса.
- Класно, що траси розділили, бо раніше сюди приходили всі на купу, коли сніг випадав: і на санках, і на сноубордах, і на лижах, - каже Станіслав Клапак. - А зробили окремі траси,вирівняли більш-менш, ще чекаємо поки трамплін якийсь зроблять і матимемо свій тернопільський Буковель.

Щодо цін, то вони досить доступні, вважають хлопці. Година катання у будні дні (з понеділка по четвер) - 50 грн, дві години - 80 грн. А цілий день 100 грн. У вихідні (з п’ятниці до неділі) година - 70 грн, дві - 120, а цілий день - 200 грн. Ще можна кататись вночі з суботи на неділю з 22.00 до 6.00. Ціна нічного катання - 150 грн. Щоб покататись на санках, потрібно заплатити 10 грн і можна їздити хоть цілий день. Організатори проекту ще планують зробити вхід платним - 10 грн. Також можна взяти спорядження у прокат.  Детальніше про ціни на нього та інші послуги читайте на сайті спортивно-розважального комплексу.

- Прохання до батьків. У нас є інструктори, які за оплату можуть навчити дітей годину-дві і подивитись за ними, але загалом за дітьми повинні дивитись батьки, - наголошує Віталій Кирилов.


Загалом любителі лижів та сноубордів задоволені відкриттям такого комплексу, адже тут можна за невеликі (порівняно з Буковелем) гроші навчитись кататись. Про офіційне відкриття трас представники комплексу обіцяють повідомити у соцмережах. Проте чи будуть якісь урочистості під час відкриття, наразі вони не знають. Кажуть, що все залежить від того чи вистачить їм сил.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    та ну, люди

    Була в суботу з дитиною на санках і ніхто 40 грн не вимагав - 10 грн і все

    тим більше, для тих, хто не хоче платити - збоку є БЕЗКОШТОВНА траса з натуральним снігом
  • Анонім

    Будьте уважніші  !!! В 40 гр в годину входять санки і лакей .який їх тягає ...
  • Анонім

    причому 40 грн за годину за санки
  • Анонім

    Люди зробили умови для катання - а ви жлобитесь 10грн дати за день катання? Жлобство ще те панове. Їдьте в Буковель, там дешевше

    Анонім reply Анонім

    я був 10числа з дитиною .замість 10 грн за день вимагали 40 грн за санчата щоб покататись причому я був зі своїми санками .сснг в той час впав із неба.питання за що гроші..........
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up