Партнер рубрики Події

Скільки цьогоріч коштуватиме проїзд у громадському транспорті? (ЗАПИС ТРАНСЛЯЦІЇ)

Скільки цьогоріч коштуватиме проїзд у громадському транспорті? (ЗАПИС ТРАНСЛЯЦІЇ)
Про це та інше поговоримо під час чату-дискусії в понеділок, початок онлайн-обговорення на сайті «20 хвилин» - о 16.15
Чи зміниться вартість проїзду у тролейбусній і маршрутній мережі міста вже у новому, 2016 році? Коли і на скільки зросте ціна?

Чи варто нам чекати на покращення в роботі громадського транспорту? Чи відбуватиметься зміна маршрутів транспортних засобів? Якими новими послугами зможуть скористатись тернополяни. Про це та інше поговоримо під час чату-дискусії в понеділок, 18 січня, початок онлайн-обговорення на сайті «20 хвилин» - о 15.30. Крім того, ми дізнаємось про те, чому в місті нормально не працює всіма улюблена програма Detransport? Що робить влада, аби вирішити її? Громадські активісти також розкажуть про те, чи вдалось вирішити питання і запуском нічних маршрутів у місті Тернополя. У свою чергу, працівники Тернопільської філії «Укрдержзалізниці» - про збільшення вартості проїзду у залізничному транспорті.

Гостями програми будуть:

- Начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку міськради Ігор Мединський;

Відео дня

- Директор КП «Тернопільелектротранс» Андій Мастюх;

- Громадський активіст Олег Синовець;

- Залізничники.

У коментарях до цього тексту ви можете лишати свої питання гостям програми. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • hotukrainianboy

    Яку кількість транспортних одиниць, вивели з експуатація за останні 5 років в КП "Тернопільелектротранс"?
  • hotukrainianboy

    Як справи з втіленням автоматизованої оплати за проїзд? Коли система запрацює в штатному режимі?
  • hotukrainianboy

    Якою є перспектива з реалізації побудови тролейбусної лінії по вул. Текстильна, що повинна з"єднати мк.-рн. Аляска з Дружбою? На якій стадії реалізація і коли має бути втіленна в життя, а також якими вулицями буде проходити майбутній маршрут?
  • marijka

    Коли нарешті на зупинках транспорту будуть розміщені актуальні графіки руху тролейбусів і маршруток? а то ті що де-не-де висять не відповідають дійсності.

    Чому тролейбуси і маршрутки не підїжджають безпосередньо до тротуару, а стають за метр-два на дорозі? Це не зручно для багатьох людей.

    Коли нарешті розчистять зупинку біля центрального ринку від приватних авто і смітників. щоб тролейбуси і маршрутки могли нормально підїхати до зупинки, а люди не бігли на середину дороги, поміж машини, щоб сісти в тролейбус/маршрутку. Біля знаку де має зупинятись 23 маршрутка навіть немає де стати, бо припарковані приватники, тому 23 зупиняється де вийде, а люди мають бігати за ним.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up