Снігові гармати для гірськолижної траси закуплять наступного року

Снігові гармати для гірськолижної траси закуплять наступного року
Гірськолижна траса на вул. Тарнавського повноцінно запрацює цього зимового сезону.

Інвестор, який восени минулого року підписав договір з міськрадою та гірськолижною школою "Екстрім",  вже частково виконав свої зобов'язання, повідомив начальник управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту міськради Микола Круть.
- На трасі вже встановлений підйомник, освітлення, яке освітлює не лише територію біля входу на трасу, але й саму трасу, - каже він. - Зараз встановлюють огороджувальні сітки, щоб недосвідчені спортсмени не вилетіли з траси. А також проведені земельні роботи з формування рельєфу траси. 
У планах інвестора закупити для гірськолижної траси і снігові гармати. Проте це перенесли вже на наступний рік, додає пан Круть. 
Нагадаємо, облаштування гірськолижної траси у Тернополі розпочали ще в січні минулого року. На цій трасі тренуються спортсмени з дитячої спортивно-юнацької школи "Екстрім", а також покататися на лижах та сновбордах можуть і всі охочі тернополяни. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Не сновборди, а сноуборди. Безграмотні журналісти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up