Снігуронька та Анонімус приїхали на зимовий велозаїзд у Тернополі

Снігуронька та Анонімус приїхали на зимовий велозаїзд у Тернополі
Передноворічний велозаїзд Сант організували у Тернополі велолюбителі. Таким чином вони популяризували зимове велокатання. Акція розпочалася о 18.00 25 грудня.

Велосипедистів зібралося небагато, дехто був просто у шапочці Санта-Клауса, дехто у новорічних костюмах. Так на велосипеді можна було побачити Снігуроньку у білій хутряній шапочці та блакитному пальто, ще один учасник одягнув маску Анонімуса та гепардовий комбінезон.
 

Previous Next


- Ми тут зібрались для того, щоб показати, що зимою теж можна їздити на велосипеді, - каже Анонімус. – Зараз ми проїдемось містом. 

Тернополянин Андрій Назаренко придбав шапочку Санти, взяв велосипед і теж приїхав на велозаїзд. 

- Я багато подорожую за кордоном і бачу, як там розвивається велоінфраструктура. Адже люди більше задумуються про збереження довкілля, - каже він. - Тому я вирішив долучитися до цієї акції, щоб підтримати велотранспорт у Тернополі.

До слова, Андрій Назаренко є головою благодійного фонду «Майбутнє сиріт». Він домовився про передачу з-закордону користованих велосипедів для тернопільських дитбудинків. 

- Нещодавно побував у Нідерландах, де домовився з тамтешніми громадськими організаціями про те, щоб вони передавали нам велосипеди, якими вже не користуються, - каже Андрій. - Хочемо близько 150 велосипедів привезти до Тернополя та роздати їх дитбудинкам та інтернатам. А якщо велосипедів буде занадто багато, то разом з організацією «Велотернопіль» зможемо роздавати цей двоколісний транспорт усім охочим, які будуть зацікавлені у розвитку велоінфраструктури міста. 

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі Від читача 10:01 Набір до патрульної поліції Тернопільської області триває 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up