Партнер рубрики Події

Соціальний експеримент: допоможіть позбирати яблука


Соціальний експеримент: допоможіть позбирати яблука

У журналістки 20minut.ua чотири рази «ненароком» випадали з торбинки яблука. Така неприємність траплялася на центральних вулицях Тернополя. Чи готові були городяни зупинитися на мить та допомогти дівчинці – дивіться у нашому відео.

Подібну перевірку на небайдужість уже провели колеги із «Громадського». Ми ж вирішили дізнатися, як реагуватимуть на це саме тернополяни.

-  Найцікавіший, чи то найкумедніший момент експерименту був уже в самому кінці, - каже журналістка Мар’ яна Дохват.  – Один з чоловіків, який допомагав мені їх зібрати, жартома  – а, може, й ні – сказав, що так у одному фільмі дівчина вийшла заміж. А наостанок взяв одне яблуко зі словами: «Єва ж Адамові яблуко віддала».

Загалом же, у ході експерименту траплялися як ті, хто поспішали на допомогу дівчинці, так і геть байдужі перехожі. Останніх, варто визнати, було більше. Також двічі нашій "акторці" продавчині підносили поліетиленові торбинки, аби вона мала куди позбирати яблука. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Беріт Петро

    А тепер повторіть цей експеремент але нехай яблука розсипатимуться чоловіку. Думаю результат буде ще гірший, симпатичній дівчині охочих допомогти завжди більше.
  • читач

    мая, Ви часом не та вульгарна пані, яка ногою відкинула чужі яблука, щоб пройти. бо , судячи з манер, вони у вас такі ж хлопські. гроші не Ваші - не рахуйте. а важливішого, ніж людяність в світі просто нема, Ви не знали?!!! нормальні репортажі та новини, не говоріть дурниць.  а щодо грамотності, то "чье бы мычало, а Ваше бы молчало", їй Богу)))

    мая reply читач

    я там не була і яблук ногою не відкидала пишу так бо зручно і не таке вже це грубе порушення щоб так мене виховувати якщо для вас це нормальний репортаж то уявлення про журналістику у вас такі самі провінційні як і газета 20 хвилин одна баба сказала і жодного аналітичного матеріалу за остання 100 років

    Громадяночка reply мая

    То вимітайтесь з сайту - і не читайте провінційних новин обс. Не псуйте собі нерви і не понижайте свій захмарний рівень інтелекту.

    мая reply мая

    ой вибачте за останні
  • Бандерівка

    ой...я вас прошу! був експермент коли людині стало зле і ніхто не підходив а тут якісь яблука))))))) БАЙДУЖИЙ ТЕПЕР НАРОД І КРАПКА!

    мая reply Бандерівка

    я так бачу що журналістам зайнятись нічим взагалі подумати тільки яка жорстокість не допомогли позбирати яблука звертаюсь до дирекції газети замість того щоб витрачати час на дурість краще б піднімали інтелектуальний рівень та грамотність своїх журналістів а то такі репортажі та новини та вся ваша робота що тільки дивуєшся для чого ця газета грошей у нас багато в країні нема на що путнє витратити

    Піпко Наталія reply мая

    навчіться бачити хоч щось хороше в людях! не можна бути такою злюкою....

    letiTBe reply мая

    і ви пунктуація поправте заодно, бо ні коми, ні крапки))



    як на мене дуже гарне відео і не витратне - купили тільки яблука, та й ті потім з'їли

    мая reply letiTBe

    без коми  та крапки зручніше набирати текст

    Піпко Наталія reply мая

    геніально!! ви у школі вчителям теж так казали?)))))))

    letiTBe reply мая

    а що ви тоді хочете у журналістів, міс "мені так зручніше"?
  • Лазар-Виноградова Іванна

    Марянка знайшла свого "Адама")))))

    Дохват Мар'яна reply Лазар-Виноградова Іванна

    аа ну та певно))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up