Партнер рубрики Події

Тернополяни нарікають на місиво від розритих тротуарів

Тернополяни нарікають на місиво від розритих тротуарів
Через ремонт тротуарів Центром під час дощу годі пройти. Адже ділянки на Руській та бульварі Шевченка розриті, тож люди змушені ходити по піщано-болотяному місиві.

- Невже не можна було кинути по якійсь хоч одній дошці, щоб пішоходи могли пройти нормально, а не стрибали через те болото і калюжі? – запитує тернополянка Наталія Харчук.

Жінка також додає, що на вул. Хмельницького – трохи нижче
залізничного вокзалу – розрили тротуар. Але його, за словами співрозмовниці,  відносно недавно асфальтували. Тож пані Наталію цікавить, навіщо ж покриття знову розрили?

Як запевнив начальник управління житлово-комунального комунального господарства міськради Микола Лесів, скарги тернополянки візьмуть до уваги.

Відео дня

- Ми просто зараз прокладемо дошки на розритих ділянках між вул. Чорновола та бульваром Шевченка. Саме там найбільше пішоходів, - каже він. – А що ж до вул. Руської, то раджу пішоходам ходити другою стороною з боку "Євроринку", яку ми вже відремонтували.

До слова, ремонт тротуару з другої сторони вул. Руської завершать вже до кінця наступного тижня, обіцяє пан Лесів.

Що ж до розритого тротуару на вул. Хмельницького, то там аварійні роботи проводять працівники "Тернопільміськтеплокомуненерго", додає посадовець. Після цього вони зобов’язані відновити покриття та постелити асфальт.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Кого почИкають? )))
  • Anonymous

    вже задрали ті громадські діячі яким все погано, нехай роблять тротуари --- адекватні люди розуміють і почикають!
  • Anonymous

    люди ви вже реально наглієте! нема тротуарів-зле....ремонтують-тоже зле бо відітєлі дощ пішов позапланово....болото їх заставляє стрибати! ну цирк на дроті! це називається "хочу то-не знаю шо"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up