Партнер рубрики Події

Тернополяни знову пройшли у "Лігу сміху"

Тернополяни знову пройшли у "Лігу сміху"
Відразу дві команди з Тернополя - Weekend та "Ляпас", брали участь у першому турі відбору на фестиваль "Ліги сміху", який проходив у Одесі. Але, на жаль, у телеефір, на якому з 40 команд тренери оберуть тільки по дві - вони не пройшли.

Проте у цьому телеефірі, який зніматимуть 30 січня, ми побачимо іншу тернопільську команду – VIP Тернопіль. Вони пройшли одразу у наступний тур, оскільки добре себе показали у першій "Лізі сміху". Чи побачимо ми їх у новому сезоні залежить від того, чи обере їх один із тренерів. Яких, до речі, тепер буде не шість, а сім. 
Хоча інші дві команди не пройшли, їхні учасники задоволені тим, що змогли отримати досвід  і побувати на такому фестивалі.
- Це був триденний відбір у якому взяло участь близько 340 команд з різних міст України, Молдови, Польщі та ще була команда з США, - розповідає керівник студії гумору Weekend Іван Ковальчук. 

Previous Next

 З Західної України команд було небагато. Але, як вважають тернополяни, вони  показали, що на Заході теж мають почуття гумору та вміють жартувати.
- Для нас це був перший кастинг у "Лігу сміху", - каже Іван. -  Все було дуже позитивно і дуже класно. І до того ж це безцінний досвід.
Учасники іншої тернопільської команди "Ляпас" "пробувались" у "Лігу сміху" також вперше. 
- З нашої команди у "стенд-апі" пробувались Андрій Мельник та Володимир Возник, - розповідає учасник команди "Ляпас. Тернопіль" Іван Данилович. – Інші учасники виступали командою. На жаль, у телеефір ми не пройшли, але все таки це досвід, адже ми вперше на такому великому фестивалі. Емоції супер і враження мега класні.

Previous Next

Відео дня

До слова, у Тернополі стартує перший сезон "Ліги Сміху Захід". Спробувати свої сили у чемпіонаті сміху запрошують усіх охочих. На переможців чекає призовий фонд. Тренерами тернопільскої "Ліги сміху" стане Тетяна Песик, Тарас Стадницький (Володька), Юрій Ткач, Олександр Теренчук, Андрій Коляда та Гриць Драпак. Хоча проект стартує у березні, але зареєструватись можна уже зараз за номером 098-55-97-530.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up