Волонтери знайшли, хто допомагатиме жінці з Теребовлянщини

Волонтери знайшли, хто допомагатиме жінці з Теребовлянщини
Волонтери вже допомогли молодій мамі, яка залишилась з немовлям на руках та мамою-інвалідом, а чоловіка мобілізували, - грошима та харчами. Представники соціальних служб обіцяють навідатись до жінки найближчим часом

Мама 5-місячного немовляти, яка залишилась сама з дитям та мамою-інвалідом на руках, бо чоловіка мобілізували, вже має деякі гроші і продукти. Жінка безмежно щаслива та дякує небайдужим людям за допомогу.

Нагадаємо, мешканка с. Конопківка Теребовлянського району у відчаї звернулась до волонтера «Самооборони Тернопільщини» Лілії Мусіхіної за допомогою. Про це детальніше читайте тут.

Відтоді жінці вже перерахували близько 10 тисяч грн. на картку та допомогли з харчами.

Відео дня
  • Вже знайшли людину, яка обіцяє «підкидати» дівчатам щомісячно гроші, - каже Лілія Мусіхіна. – Я оприлюднила номер її рахунку – за 2 дні небайдужі люди перерахували близько 10 тис. грн. Анжела Кардинал купила малечі суміш, пляшечки, памперси, ми назбирали на штабі трохи продуктів. Хлопці з ВО «Автомайдан» дали хліб і печиво. Вже все завезли туди. Дівчині дуже тяжко. Але тепер вона безмежно щаслива.  

Жінка до заміжжя вже перебувала на обліку соціальних служб, коли опікувалась мамою-інвалідом, каже начальник відділу соціальної роботи Теребовлянського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Бронська.  

  • Відколи вона вийшла заміж, переїхала в одне з сіл Тернопільського району, - каже Тетяна Бронська. – Тому на обліку в нашому районі зараз не перебуває.  

Представники соцслужб обіцяють найближчим часом навідатись до жінки. Проведуть акт обстеження, вивчатимуть ситуацію та з’ясовуватимуть, чим можуть допомогти молодій мамі.

  • Спочатку з’ясуємо, чи в неї оформлені всі виплати на дитину, аби вона отримала все, що їй гарантовано Законом, - каже п. Тетяна. – Ми про неї і про те, що опинилась у складній життєвій ситуації, не знали. Бо останнім часом на території району не проживала. Тепер навідаємось найближчим часом. Вже протягом цього тижня.   

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up