Фанати тернопільської "Ниви" готові боротися за існування клубу


Фанати тернопільської "Ниви" готові боротися за існування клубу
Найактивніші вболівальники футбольного клубу "Нива" Тернопіль не будуть мовчки спостерігати за зникненням рідної команди. Хлопці сподіваються, що зникнути "Ниві" не дозволить обласна влада.

На нещодавній прес-конференції президент "Ниви" повідомив, що клуб через відсутність джерел фінансування може припинити існування вже наступного тижня. Ультрас про проблеми клубу знають і не бажають залишатися осторонь.

- Звичайно, ми стурбовані ситуацією, що склалася на даний момент в "Ниві", - каже представник ультрас тернопільської "Ниви" Ярослав. - Декілька днів тому ми зустрічалися з президентом ФК "Нива" Автанділом Мдінарадзе і сповна володіємо інформацією про стан речей в клубі. На цій же зустрічі ми обговорили можливі варіанти виходу з даної ситуації. Найреальнішим варіантом на даний час є допомога від обласної влади. Саме в цьому напрямку і ведеться зараз робота. Адже дивно, що місто може дозволити собі утримувати команду Першої ліги, а область, у якої бюджет та можливості значно більші — ні. І зміна форми власності, при потребі, не є такою нездоланною перешкодою.

За словами Ярослава, в інтернеті останнім часом періодично з'являється інформація, що нібито ультрас "Ниви" збираються пікетувати будівлю ОДА, перекривати рух транспорту й інші речі.

Відео дня

- Нам не зрозуміло, звідки береться така інформація, адже у нас є своя офіційна група в соцмережах і про всі акції, які ми проводимо, можна дізнатися там, - каже він. -  Тому нам смішно чути, що якісь незрозумілі люди десь там збирають вболівальників йти пікетувати ОДА і при цьому розказують, що це все координується людьми з фан-сектору. Скажемо прямо — це нісенітниця! Ми не маємо до таких "зборів" жодного відношення.

Водночас, ультрас не збираються сидіти, склавши руки. Якщо ситуація не зміниться, найактивніші вболівальники "Ниви" готові діяти.

- Якщо ситуація і надалі залишатиметься критичною, ми вимушені будемо адекватно реагувати на неї, - говорить Ярослав. - Адже всі повинні розуміти, що ми не будемо мовчки спостерігати, як зникає наш улюблений футбольний клуб.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    До чого тут ФК Тернопіль? Ниви вже скоро може і не бути,хоч може ФК Тернопіль буде в Тернополі. А то що взагалі лишитися без команди
  • Anonymous

    розігнати фк тернопіль має бути нива
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up