ФК "Тернопіль йде на битву з лідером – з новими гравцями та президентом

ФК "Тернопіль йде на битву з лідером – з новими гравцями та президентом
ФК "Тернопіль" 3 квітня проведе перший офіційний матч у 2016-му році
Найближчими вихідними муніципальний футбольний клуб "Тернопіль" поновлює виступи у чемпіонаті Першої ліги. У гості до тернополян одразу ж завітає фаворит змагань.

У "ювілейному" 20-му турі Першої ліги ФК "Тернопіль" 3 квітня поміряється силами із лідером чемпіонату – кіровоградською "Зіркою".

Матч розпочнеться о 17.00 на тернопільському міському стадіоні. Це буде перша офіційна гра цього року для тернополян, які у попередньому турі участі не брали. Адже дербі з тернопільською "Нивою" не відбулося через зняття "Ниви" з розіграшу змагань. Майбутній суперник "Тернополя" у попередньому турі святкував перемогу, обігравши вдома "Суми" з рахунком 2:0.

- "Зірка", звичайно, дуже складний та незручний суперник для "Тернополя", - каже головний тренер муніципального клубу Василь Івегеш. – Хоч ми займаємо місце внизу турнірної таблиці, але завчасно програвати цей матч ми не будемо. Ми ще не програли і лише поєдинок розсудить дві команди і визначить хто сильніший.

Відео дня

За словами Василя Івегеша, його підопічні у міжсезоння виконали хороший об'єм роботи та провели плідну підготовку до офіційних матчів.

- Роботу яку ми запланували провести на тренувальних зборах – ми провели, - констатує тренер. – Звичайно, ми не та команда, яка може дозволити собі закордонні збори. Але навіть у тих умовах, які мали, ми зробили хорошу підготовку. Дивлюсь, що команда по нормативах уже підбираєтсья до свого оптимального рівня. Втім, показником нашої роботи буде лише результат. Уже після трьох-чотирьох турів чемпіонату можемо судити про рівень готовності команди до матчів.

Не обійшлося у складі муніципального клубу і без кадрових перестановок. Так, пара гравців покинули "Тернопіль", але водночас команду поповнили кілька новачків.

- Ми довго шукали футболіста на позицію форварда, - каже Василь Івегеш. – Після відходу Богдана Семенця у "Полтаву" ця позиція була у нас проблемною. Зараз ми уклали контракт із досвідченим нападником Андрієм Шевчуком на якого розраховуємо. У Андрія є великий послужний список. Сподіваємося його вдасться вивести на оптимальні кондиції і він нам допоможе. Розраховуємо на молодого Влада Сороцького, який прийшов у команду з чемпіонату області. Він має величезне бажання і є перспективним. З нашої футбольної школи до нас прийшов Юра Заставецький. Теж має потенціал і б'ється за місце в основному складі. Розраховуємо і на ще юного нападника Андрія Різника, який на юнацьких турнірах проявляє себе лише з кращої сторони. На жаль, не вдалося заявити нам ще двох своїх вихованців – братів Когутів. Проте ми на них розраховуємо у майбутньому.

Окрім змін у штаті футболістів, нещодавно ФК "Тернопіль" отримав нового президента – Івана Марущака. Головний тренер команди сподівається, що робота нового очільника принесе свої плоди.

- Зміни відбуваються у кожній команді, - каже Василь Івегеш. – У нас теж вони сталися. Новий президент клубу розуміється у футболі, працював у багатьої командах та має власні амбіції. Розраховуємо, що усі його наміри збудуться. Поки що у нас жодних нарікань немає. Команда працює у звичному режимі. Крім того начальником команди більше не буде Анатолій Назаренко. Він зосередиться виключно на тренерській роботі та допомагатиме мені у тренувальному процесі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Хорхе Грайкобиляцький

    Я радий за ФК Тернопіль, а особливо - за нового президента. Адже це він, будучи тренером ялтинської Жемчужини, першим з кримських ФК виступив під російським прапором, а ще, до проведення "референдуму" у криму, зініціював товариську зустріч з Тереком, про яку 04.04.2014 сказав: «У нас с сегодняшнего дня настоящие друзья! Друзья – Чеченская республика, футбольный клуб «Терек». Я искренне очень благодарен президенту Рамзану Ахматовичу за ту встречу, за то гостеприимство, которое на этой земле. Мы себя не чувствуем гостями. Мы чувствуем себя, как в доме».

    Анонім reply Хорхе Грайкобиляцький

    та тут головне футболу  в місті нехай користь принесе. а коли вже звільнятимуть тоді й дамо 3,14яки дружно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up