Тернопільська футзальна ліга отримала нового чемпіона

Тернопільська футзальна ліга отримала нового чемпіона
За тур до завершення чемпіонату Тернопільської Вищої футзальної ліги "Металіст" гарантував собі золоті медалі. Тепер команда матиме змогу виступити у Всеукраїнському фіналі.

Обігравши з рахунком 4:1 свого головного конкурента тернопільська футзальна команда "Металіст" стала достроковим чемпіоном Вищої ліги.

Матч між "Металістом" та "Креатор-Буд" викликав величезний ажіотаж у тернопільської публіки, яка 6 березня вщент заповнила спортивний зал "Політехнік". Забігаючи наперед варто сказати, що команди глядачів не розчарували, подарувавши справжнє видовище.

- У цьому поєдинку обох претендентів на чемпіонство могла задовільнити лише перемога, - каже голова комітету міні-футболу та футзалу обласної Федерації футболу Дмитро Андрієшин. – "Металіст" у разі перемоги гарантував собі чемпіонство, адже перед останнім туром мав перевагу у три очки. А "Креатор", якби переміг, зміг би наздогнати лідера та сподіватися на розв'язку чемпіонату вже у заключному турі.

Відео дня

До слова, перший матч між цими командами у першому колі чемпіонату завершився бойовою нічиєю 3:3. Хоча "Металіст" вів в рахунку 3:0, але "Креатору" вдалося зберегти інтригу, вирвавши нічию. Цього ж разу без сумнівів перемогу здобув "Металіст", який теж відкрив рахунок першим, але цього разу наздогнати себе конкуренту не дозволив.

При цьому, чемпіону довелося грати навіть без свого найдосвідченішого капітана – Автанділа Гвіанідзе. Чоловік травмувався у одному із попередніх матчів, тож участі у вирішальній грі не брав. Капітаном "Металіста" у цьому матчі був Олександр Юрчак, для якого це чемпіонство уже є другим у кар'єрі. Адже минулого року він став першим разом з командою "Агрон-Королівський смак".

- Перемога відкриває для команди "Металіст" дорогу до Всеукраїнського фіналу, що за два тижні пройде у Житомирі, - поснює Дмитро Андрієшин. – А срібний та бронзовий призери Вищої ліги мають змогу виступити у "Елітному фіналі", що відбуватиметься в Одесі. До речі, бронзові медалі достроково здобула теребовлянська "Нива".

Заключний тур чемпіонату Тернопільської Вищої футзальної ліги відбудеться у неділю, 13-го березня. А урочиста церемонія вшанування переможців та призерів цього сезону пройде згодом, коли завершаться чемпіонати Першої та Другої футзальних ліг. Нагадаємо, що у цьому сезоні Тернопільської футзальної ліги участь бере рекордна кількість учасників – 50 команд!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up