Тернопільські кікбоксери показали клас на Кубку України

Тернопільські кікбоксери показали клас на Кубку України
Дві золоті, дві срібні та дві бронзові нагороди здобули тернопільські кікбоксери на Кубку України, що відбувся у Хмельницькому. Двоє наших земляків тепер претендують на участь у Кубку світу.

Шість медалей різного гатунку здобули під час Кубка України з кікбоксингу серед дорослих тернопільські спортсмени.

Кубок тривав з 18 до 21 лютого у Хмельницькому. Наші земляки, що представляють ГО "Федерація кікбоксингу Тернопільщини" виступали у розділі лоу-кік. Чемпіонські звання на рахунку Любові Дереш, яка перемогла у ваговій категорії 52 кг та Олега Козарика, який став кращим у вазі 67 кг.

- Двоє вищеназваних спортсменів за підсумками Кубка України отримали виклики у збірну України з кікбоксингу, - каже тренер спортсменів Олександр Дульнєв. – У складі збірної вони готуватимуться до виступу на Кубку світу, що пройде у травні в Угорщині.

Відео дня

Срібну нагороду для Тернопілля у Хмельницькому здобула 17-річна Христина Дядьо (вагова категорія 60 кг). Навіть у такому юному віці вона уже змагається на дорослому чемпіонаті. До слова, основним напрямком Христини є бокс, але цього разу вона вирішила спробувати свої сили і у кікбоксингу.

- Христина перший бій виграла з явною перевагою, - додає Олександр Дульнєв. – На жаль, у другому вона поступилася. Далася взнаки відсутність кікбоксерського досвіду. Оскільки вона боксерка, то здебільшого била руками, а не ногами. Власне, судді саме тому і віддали перемогу її суперниці.

Медаль такого ж гатунку здобув наш Віталій Кибало у ваговій категорії 57 кг. А бронзові нагороди Кубка України у активі Віталія Бица (75 кг) та Михайла Стриєшина (75 кг).

Допомогу з виїздом тернопільських спортсменів на змагання у Хмельницький надав почесний президент "Федерації кікбоксингу Тернопільщини" Іван Чайківського. Також кікбоксерам допоміг департамент спорту облдержадміністрації, очолюваний Віктором Мацикуром. Тренуються спортсмени під орудою тренерів Олександра Дульнєва та Віталія Дубіщука.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up