Тернополяни можуть безкоштовно відвідати тренажерні зали

Тернополяни можуть безкоштовно відвідати тренажерні зали
Кожен бажаючий тернополянин матиме унікальну можливість абсолютно безкоштовно відвідати одне заняття в одному із запропонованих спортивних клубів міста.

- Ідея заходу виникла, коли задумались про те,  що люди не цікавляться спортом. Не займаються ним, бо втомлені, мають багато клопотів, бракує часу. Але ж це зовсім неважко – почати дбати про себе, - каже Назар Лис, голова центру молодіжних ініціатив Об'єднання "Самопоміч", що і є організатором акції.

Партнерами акції “Тиждень доступного спорту” стали спортивні клуби спортивними "Каруна", "Драйв", "Adrenalin", "Алігатор", "Anna club", "Egogym", " Vitamin gym".

Саме у цих клубах кожен охочий матиме можливість відвідати по одному заняттю протягом тижня абсолютно безкоштовно.

Відео дня

Фітнес та тренажерні зали, танці, та багато інших видів спорту в рамках акції будуть безкоштовно доступні з 1 по 7 лютого. Жодних вікових обмежень, жодних обмежень в часі чи виборі клубу для занять немає. Відвідати можна по одному заняттю в кожному клубі, лишень вказавши, що бажаєте це зробити в рамках акції "Тиждень доступного спорту".

- Ми впевнені, що ця акція матиме успіх, адже навіть зараз вже отримуємо дуже багато дзвінків на офіс із запитаннями щодо деталей, - каже Назар Лис. – Та й попереду літо – кому не хочеться виглядати привабливо?

Адреси спортивних залів, які долучилися до акції “Тиждень здорового спорту”:

Каруна – просп. Бандери, 50
Драйв – вул. Стецька, 20а і вул. Тролейбусна 9в
Adrenalin – вул. Лепкого, 7
Алігатор – вул. Гайова, 29
Anna club – вул. Руська, 50А
Egogym – вул. Гоголя, 5 (над “Крапкою”, 2 поверх)
Vitamin gym – Площа Героїв Євромайдану, 4 (ТЦ “Гранд Базар”).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up