Мама просить допомоги вилікувати 16-річного сина

Мама просить допомоги вилікувати 16-річного сина
Кошти на лікування свого 16-річного сина Артема Замятіна просить його мама. Хлопець вже три місяці лікується у гематологічному відділенні міської дитячої лікарні. У нього рівень тромбоцитів падає до критичного рівня. Втім, остаточного діагнозу медики так і не поставили.

- Артем вже пройшов ряд обстежень та лікування. І я дуже дякую тернополянам за допомогу, вони допомогли мені зібрати 6000 грн. Без людей я б того всього не витягнула, - каже Марія Замятіна. – А зараз синові призначили шість блоків лікування, кожен з яких коштує близько 10 000 грн. Я вже вичерпала всі ресурси, тому кошти потрібні ще. Адже я виховую сина одна, тому не маю можливості сама зібрати такі великі суми. Буду вдячна усім за допомогу. 

Окрім того, Артему ще потрібно здати аналізи, на які теж потрібні кошти. А потім пані Марія повезе результати аналізів до Києва до головного гематолога України. 
- Я дуже прошу допоможіть моєму синові вилікуватися, щоб він міг повноцінно жити та продовжити навчання, - каже жінка. 

До слова, Артем Замятін - студент тернопільського училища №2, він родом із Бережан. На лікуванні хлопець перебуває ще з 21 вересня.

Довідка
Кошти на лікування Артема Замятіна можна перерахувати за реквізитами: 
Номер картки у Приватбанку - 5168757298448590, Замятін Артем Володимирович 
Для поповнення готівкою в інших українських банках:
Код ЄДРПОУ 14360570
МФО банку 305299
Рахунок одержувача: 29244825509100
Телефон для довідок: 0-98- 787- 66- 60 (Марія)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Данислав Донец

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала Господу Богу, Який викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий!

    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!

    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я і перемагати смерть!

    Де гарантія, що у вашому житті не прійде відчай і не знадобиться диво!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5:4)

    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up