Придбайте картину - допоможіть зібрати кошти на пандус

Придбайте картину - допоможіть зібрати кошти на пандус
Для встановлення пандуса в обласній психолого-медико-педагогічній консультації потрібно ще близько 6000 грн. Тому організатори проекту “Такі різні - такі рівні” продовжили благодійний аукціон, на якому продають картини, намальовані людьми з особливими потребами.

З попереднього аукціону вдалось зібрали лише 2100 грн. А вартість пандуса 6-7 тисяч грн. 

- Зібраної нами суми недостатньо, щоб встановити пандус. - розповідає координатор акції в Тернополі Мирослава Денисюк. - Тому ми продовжили аукціон. На своїй сторінці у фейсбук я виставила лоти - фото картин, які залишились після попереднього аукціону. Ще десять картин нам дали діти  з обмеженими можливостями, які самі їх малювали. 

Придбати таку картину дуже просто - потрібно зайти на сторінку Мирослави Денисюк і обрали той лот, який вам подобається. Стартова ціна лоту - 500 грн.

Відео дня

Previous Next

- Спочатку ми ставили меншу стартову ціну, але оскільки зібрали дуже мало коштів, то вирішили підняти, - пояснює пані Денисюк.- Наразі, ми поки складаємо кошторис для розробки та встановлення пандуса у обласній психолого-медико-педагогічній консультації. Ми хочемо зробити його правильним, таким як він повинен бути. У цьому нам допомагає Олександр Башта. 

Організатори вирішили, що перший пандус буде саме у психолого-медико-педагогічній консультації за адресою вул. Сахарова, 2, оскільки до них звернулось керівництво закладу. 

- У них немає пандуса, а він там необхідний, - додає Мирослава Денисюк. - Коштів на пандус у них немає. Мене багато питають, чому саме у лікарню, адже це обов'язок держави. Але що поробиш, коли в нас навіть на сходах драмтеатру немає пандуса. 

Встановити пандус планують уже навесні наступного року. Організатори просять людей не бути байдужими і допомогти зібрати ці кошти.  

Довідка

Контактний телефон - 067-739-61-03 Мирослава Денисюк.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • marijka

    Чи є можливість просто переказати кошти, нічого не купуючи?

    Анонім reply marijka

    Зателефонуйте або напишіть до Мирослави Денисюк. Вона точно скаже, але думаю, що можна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up