Тернополянки, які чекають своїх чоловіків із АТО, будуть в календарі і на сіті-лайтах

Тернополянки, які чекають своїх чоловіків із АТО, будуть в календарі і на сіті-лайтах
Сестри Надія і Любов Сімчук знялися для календаря, героїнями якого є 12 тернополянок, які чекають своїх чоловіків з АТО
Героїнями тематичного календаря „Люблю і чекаю” на 2016 рік стануть 12 тернополянок, які чекають своїх чоловіків з АТО. Крім того, їхні фото будуть на біг-бордах в області і на сіті-лайтах в Тернополі.

Перша фотосесія проекту відбулася в студії фотографа Юрія Зелененького і в Центрі Тернополя.

- В Лілії Мусіхіної – волонтера Самооборони Майдану Тернопільщини - виникла ідея зробити серію фотографій жінок, які чекають своїх чоловіків з АТО, і об’єднати їх в календарі, фотограф проекту Юрій Зелененький, - зазначила креативний директор фотостудії Artlux Ірина Зелененька. – Проект тільки почався. І вже бачимо дуже велику увагу до нього і велику відповідальність. Ми визначилися, що прийматимуть участь в зйомках 12 жінок, бо 12 місяців календаря, визначилися з кандидатурами, розібралися з сюжетами, а що буде на обкладинці стане зрозумілим після того, як відбудуться усі зйомки.

Перша фотосесія відбулася з сестрами Надією і Любою Сімчук, які чекають своїх чоловіків Ярослава і Володимира Сімчуків з фронту. В них цікава і особлива історія – вони близнята, вийшли заміж теж за близнюків, весілля відбулося в один день, а коли відбувалися зйомки, обидві сестри були вагітні - чекали дітей з різницею в два тижні.

Відео дня

Всі жінки, які беруть участь в проекті, мають стосунок до війни, вони були і на Майдані, і у всіх них чоловіки на Сході, зазначила Ірина Зелененька.

- Фото вийшли зі змістом, з драмою, бо як би там не було війна, вагітність і нове життя – це дуже непросте випробування для жінок, - продовжує Ірина Зелененька. - Ми знімали сестер і в студії, і на вулиці. Це такі емоції, що аж сльози навертаються від усього цього.

Перші фото сестер були у вишиванках, загалом героїні календаря будуть одягнені просто, в тому одязі, який їм до душі.

- Всім у світі керує любов... Нами усіма керує любов. Тому ми не можемо не перемогти, - написала на своїй сторінці в Фейсбуці Лілія Мусіхіна, коментуючи фото сестер Сімчук. - Насправді ця війна - це війна Любові та великих грошей, зосереджених у брудних руках.. Цими грішми вони намагалися, як цеглою, закласти дірку там, де мала би бути любов. Нічого не бійтесь. І ще одне: ми множимось у геометричній прогресії... Це теж сила любові. Вітаю татусів, матусь, бабусь і нас усіх із народженням ще двох українців.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Марина Войнова

    Не втримаюся і напишу, Знаєте, гражданє, у нас є не просто жінки, які чекають, а є жінки, ЯКІ ЗБИРАЮТЬ ТУТ ДОПОМОГУ ДЛЯ БІЙЦІВ І В ПЕРЕРВІ МІЖ ЗАВДАННЯМИ ВЕЗУТЬ ЇЇ У ПРИФРОНТОВУ ЗОНУ. Я маю таку колєжанку Мар'яну. І це набагато почесніше, ніж сидіти тут і пускати слізки(вагітних не стосується, звісно). Отоді би наші жінки, може, зрозуміли, що чоловік потребує не просто відпустки раз на півроку, - він потребує бачити, що його активно чекають, його не забули, його підтримують. Такі чоловіки не потребуватимуть інтенсивної реабілітації.
  • Гуменна Людмила

    Молодці дівчата;)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up